Μετρό: Κλειστοί οι σταθμοί «Παλλήνη» και «Κάντζα»
Μετρό: Άνοιξε η στάση «Κορωπί», κλειστή ακόμα η Παλλήνη και η Κάντζα

Οι συρμοί της Γραμμής 3 (μπλε) του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο πραγματοποιούν στάση πλέον στον σταθμό «Κορωπί» και κινούνται χωρίς στάση στους σταθμούς «Παλλήνη» και «Κάντζα», σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ.

Πώς κινούνται τα ΜΜΜ

Με πρόγραμμα αργίας θα κυκλοφορήσουν σήμερα τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, όπως και τα τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Τα δρομολόγια σε λεωφορεία και τρόλεϊ ξεκίνησαν από τις 6:30, λόγω του αυξημένου κινδύνου εμφάνισης παγετού κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, τα εποπτικά συνεργεία θα παρακολουθούν διαρκώς τις συνθήκες του οδικού δικτύου και τα δρομολόγια θα προσαρμόζονται αναλόγως.

Πώς λειτουργεί ο ηλεκτρικός

Στον Ηλεκτρικό η συγκοινωνία, θα διεξάγεται στο τμήμα Πειραιάς – Ειρήνη και αντίστροφα με προοπτική έως το μεσημέρι να δοθεί και το υπόλοιπο τμήμα της γραμμής σε λειτουργία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα