Κορονοϊός: Αναβάλλεται η συνεδρίαση των ειδικών λόγω κακοκαιρίας
Αναβλήθηκε για αύριο Πέμπτη, στις 13:00 η συνεδρίαση των ειδικών

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση των ειδικών του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, εξαιτίας των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία.

Αν και θα γινόταν με τηλεδιάσκεψη, θεωρήθηκε καλύτερο η συνεδρίαση, στην οποία θα εξεταστεί η πορεία της πανδημίας αλλά και το ενδεχόμενο άρσης των περιοριστικών μέτρων, να αναβληθεί και να γίνει αύριο Πέμπτη, στις 13:00.

Οι ειδικοί στη συνεδρίασή τους, αφού εξετάσουν την πορεία των περιοριστικών μέτρων που ελήφθησαν πριν από την Πρωτοχρονιά, θα αποφασίσουν αν θα εισηγηθούν στην κυβέρνηση την παράταση ή την άρση τους.

Να σημειωθεί πως τα μέτρα του περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού λήγουν την Κυριακή 30 Ιανουαρίου στις 12:00 τα μεσάνυχτα.

Τα μέτρα που παραμένουν σε ισχύ αφορούν κυρίως στην εστίαση (ωράριο, μουσική) και γήπεδα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!