Κορονοϊός: Αναβάλλεται η συνεδρίαση των ειδικών λόγω κακοκαιρίας
Αναβλήθηκε για αύριο Πέμπτη, στις 13:00 η συνεδρίαση των ειδικών

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση των ειδικών του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, εξαιτίας των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία.

Αν και θα γινόταν με τηλεδιάσκεψη, θεωρήθηκε καλύτερο η συνεδρίαση, στην οποία θα εξεταστεί η πορεία της πανδημίας αλλά και το ενδεχόμενο άρσης των περιοριστικών μέτρων, να αναβληθεί και να γίνει αύριο Πέμπτη, στις 13:00.

Οι ειδικοί στη συνεδρίασή τους, αφού εξετάσουν την πορεία των περιοριστικών μέτρων που ελήφθησαν πριν από την Πρωτοχρονιά, θα αποφασίσουν αν θα εισηγηθούν στην κυβέρνηση την παράταση ή την άρση τους.

Να σημειωθεί πως τα μέτρα του περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού λήγουν την Κυριακή 30 Ιανουαρίου στις 12:00 τα μεσάνυχτα.

Τα μέτρα που παραμένουν σε ισχύ αφορούν κυρίως στην εστίαση (ωράριο, μουσική) και γήπεδα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Χάπι βιασμού
Κεφαλονιά: Σοκάρει νέα μαρτυρία για τον 26χρονο – «Μου έριξε το χάπι του βιασμού το 2022»
Η τραγωδία της 19χρονης Μυρτούς άνοιξε το στόμα 28χρονης στο Αργοστόλι – Στο μικροσκόπιο των Αρχών η δράση της «συμμαχίας» των τριών συλληφθέντων
Κεφαλονιά: Σοκάρει νέα μαρτυρία για τον 26χρονο – «Μου έριξε το χάπι του βιασμού το 2022»
κουτσούμπας
Καταπέλτης o Κουτσούμπας για ΟΠΕΚΕΠΕ, Τέμπη και υποκλοπές: «Κανένα επικοινωνιακό παιχνίδι δεν σώζει πλέον την κυβέρνηση»
«Οι νέες δικογραφίες για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, επιβεβαιώνουν τη σαπίλα και το μέγεθος της βιομηχανίας ρουσφετιών και εξαγοράς»
Καταπέλτης o Κουτσούμπας για ΟΠΕΚΕΠΕ, Τέμπη και υποκλοπές: «Κανένα επικοινωνιακό παιχνίδι δεν σώζει πλέον την κυβέρνηση»
ekab (2)
Πτολεμαΐδα: Νεκρή εκπαιδευτικός σε ακάλυπτο οικοδομής – Σε εξέλιξη έρευνα των Αρχών
59χρονη εκπαιδευτικός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε χώρο οικοδομής – Φέρεται να έχει βρεθεί και σημείωμα
Πτολεμαΐδα: Νεκρή εκπαιδευτικός σε ακάλυπτο οικοδομής – Σε εξέλιξη έρευνα των Αρχών