attiki odos kakokairia
Stringer / SOOC
Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας διαχείρισης της Αττικής Οδού, Βασίλης Χαλκιάς, μετά το φιάσκο με τους εκατοντάδες αποκλεισμένους

Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας διαχείρισης της Αττικής Οδού, Βασίλης Χαλκιάς, μετά το φιάσκο με τους εκατοντάδες αποκλεισμένους και τις σφοδρές αντιδράσεις που ξέσπασαν για τη διαχείριση της κακοκαιρίας «Ελπίδα» που παρέλυσε την Αττική.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση:

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., που συνεδρίασε εκτάκτως, σήμερα, Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, ο κ. Βασίλειος Χαλκιάς, Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, από την ίδρυσή της το 1999, υπέβαλλε την παραίτησή του.

Όπως δήλωσε ο κ. Χαλκιάς στην επιστολή του «Προ ολίγου διασφαλίστηκε η ασφαλής απομάκρυνση και των τελευταίων ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό. Ως όμως προϊστάμενος ενός ολόκληρου μηχανισμού αισθάνομαι την ανάγκη να διευκολύνω την εταιρεία και να υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ευχόμενος τα καλύτερα στον αντικαταστάτη μου. Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα τις ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. σε αυτό το εμβληματικό έργο της Αττικής Οδού».

Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού ευχαρίστησε τον κ. Β. Χαλκιά για την 20ετή του προσφορά στην εταιρεία έκανε δεκτή την παραίτησή του και αποφάσισε την ανάληψη και άσκηση των καθηκόντων του κ. Β. Χαλκιά, από τον κ. Αριστοφάνη Παπαδημητρίου, Διευθυντή Κυκλοφορίας της εταιρείας, μέχρι την επιλογή νέου Διευθύνοντος Συμβούλου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ.jpg
Πολυτεχνείο Κρήτης: Συμμετοχή στις Ημέρες Καινοτομίας της Περιφέρειας Κρήτης – InnoDays 2025
Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετέχει και φέτος στις Ημέρες Καινοτομίας Περιφέρειας Κρήτης – InnoDays – «Η Κρήτη της Γνώσης και της Παραγωγής»
Πολυτεχνείο Κρήτης: Συμμετοχή στις Ημέρες Καινοτομίας της Περιφέρειας Κρήτης – InnoDays 2025
σεμερ
Και η Σεμερτζίδου μετά τον «Χασάπη» έχει κερδίσει το... λαχείο, αλλά δεν θυμάται το ποσό
Η Πόπη Σεμερτζίδου ανέφερε ότι «δεν θυμάμαι τα ποσά που έχουμε κερδίσει εγώ και η οικογένειά μου»
Και η Σεμερτζίδου μετά τον «Χασάπη» έχει κερδίσει το... λαχείο, αλλά δεν θυμάται το ποσό
στρατιωτικές σχολές
Ένοπλες Δυνάμεις: Νέο Μισθολόγιο με "μπόνους" έως 53% – Ποιοι βλέπουν τριψήφια αύξηση μισθού
Ένοπλες Δυνάμεις: Η νέα φιλοσοφία στις απολαβές «σπάει» τη σύνδεση βαθμού-μισθού και φέρνει άμεσα έως +1.000€ τον μήνα – Όλα τα παραδείγματα
Ένοπλες Δυνάμεις: Νέο Μισθολόγιο με "μπόνους" έως 53% – Ποιοι βλέπουν τριψήφια αύξηση μισθού