egklovismenoi-attiki-odos
Αδιανόητη η ταλαιπωρία των οδηγών που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό - «Υπάρχουν μεγάλοι άνθρωποι με μαγκούρες που προσπαθούν να απεγκλωβιστούν από το χιόνι» - Μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο στην Κάντζα και κοιμήθηκαν στο πάτωμα

Ντροπιαστικές είναι οι εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σε ξενοδοχείο στην Κάντζα, όπου μεταφέρθηκαν χθες βράδυ εγκλωβισμένοι οδηγοί από την Αττική Οδό.

Σε εξέλιξη είναι από αργά χθες το βράδυ επιχείρηση του Στρατού, δυνάμεων της Πυροσβεστικής, της αστυνομίας, καθώς και εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού και του Χαμόγελου του Παιδιού, για τον απεγκλωβισμό εκατοντάδων οδηγών που βρίσκονταν για ώρες ακινητοποιημένοι με τα οχήματά τους στην Αττική Οδό εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα» που πλήττει τη χώρα.

«Είμαστε εγκλωβισμένοι από τη μία το μεσημέρι και το ξενοδοχείο άνοιξε στις 9 το βράδυ» καταγγέλλει οδηγός που εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό και μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο.

«Υπάρχουν μεγάλοι άνθρωποι με μαγκούρες που προσπαθούν να απεγκλωβιστούν από το χιόνι. Είμαστε 100 άτομα σε μια καφετέρια χωρίς μάσκες να περιμένουμε να μας δώσουν μια τυρόπιτα, επί πληρωμή φυσικά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Στο ξενοδοχείο είμαστε 50-60 άτομα, άνθρωποι κοιμούνται στο πάτωμα, με βρεγμένες κάλτσες και παπούτσια. Κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον απεγνωμένοι. Είμαστε σαν πρόσφυγες στην ίδια μας τη χώρα. Δεν έχουμε βενζίνη, δεν έχουμε μπαταρία. Κάποιοι ζητήσαμε να κλείσουμε δωμάτιο στο ξενοδοχείο, αλλά μας λένε ότι δεν έχουν. Και την ίδια ώρα σε γνωστή ταξιδιωτική πλατφόρμα εμφανίζονται διαθέσιμα δωμάτια με 199 ευρώ», σημείωσε. 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νίκος Ρωμανός
Νίκος Ρωμανός: «Ειλικρινές να μου έλεγε κανείς ότι θα φυλακιστώ επειδή το κράτος δεν με συμπαθεί»
Υπόθεση Αμπελοκήπων: Στην τελική ευθεία η δίκη – Στις 21 Απριλίου η πρόταση της Εισαγγελέως
Νίκος Ρωμανός: «Ειλικρινές να μου έλεγε κανείς ότι θα φυλακιστώ επειδή το κράτος δεν με συμπαθεί»
Αστυνομικός Βουλής
Τέσσερις φορές ισόβια στον Αστυνομικό της Βουλής για κακοποίηση των παιδιών του – Αθώα η μητέρα
Ανέκφραστος ο 46χρονος κατά την ανακοίνωση, ξέσπασε σε λυγμούς η 35χρονη
Τέσσερις φορές ισόβια στον Αστυνομικό της Βουλής για κακοποίηση των παιδιών του – Αθώα η μητέρα