egklovismenoi-attiki-odos
Αδιανόητη η ταλαιπωρία των οδηγών που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό - «Υπάρχουν μεγάλοι άνθρωποι με μαγκούρες που προσπαθούν να απεγκλωβιστούν από το χιόνι» - Μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο στην Κάντζα και κοιμήθηκαν στο πάτωμα

Ντροπιαστικές είναι οι εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σε ξενοδοχείο στην Κάντζα, όπου μεταφέρθηκαν χθες βράδυ εγκλωβισμένοι οδηγοί από την Αττική Οδό.

Σε εξέλιξη είναι από αργά χθες το βράδυ επιχείρηση του Στρατού, δυνάμεων της Πυροσβεστικής, της αστυνομίας, καθώς και εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού και του Χαμόγελου του Παιδιού, για τον απεγκλωβισμό εκατοντάδων οδηγών που βρίσκονταν για ώρες ακινητοποιημένοι με τα οχήματά τους στην Αττική Οδό εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα» που πλήττει τη χώρα.

«Είμαστε εγκλωβισμένοι από τη μία το μεσημέρι και το ξενοδοχείο άνοιξε στις 9 το βράδυ» καταγγέλλει οδηγός που εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό και μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο.

«Υπάρχουν μεγάλοι άνθρωποι με μαγκούρες που προσπαθούν να απεγκλωβιστούν από το χιόνι. Είμαστε 100 άτομα σε μια καφετέρια χωρίς μάσκες να περιμένουμε να μας δώσουν μια τυρόπιτα, επί πληρωμή φυσικά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Στο ξενοδοχείο είμαστε 50-60 άτομα, άνθρωποι κοιμούνται στο πάτωμα, με βρεγμένες κάλτσες και παπούτσια. Κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον απεγνωμένοι. Είμαστε σαν πρόσφυγες στην ίδια μας τη χώρα. Δεν έχουμε βενζίνη, δεν έχουμε μπαταρία. Κάποιοι ζητήσαμε να κλείσουμε δωμάτιο στο ξενοδοχείο, αλλά μας λένε ότι δεν έχουν. Και την ίδια ώρα σε γνωστή ταξιδιωτική πλατφόρμα εμφανίζονται διαθέσιμα δωμάτια με 199 ευρώ», σημείωσε. 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Χαλκιδική: Φαρσέρ βύθισε άγαλμα
Χαλκιδική: Το «βυθισμένο άγαλμα–φάρσα» που άναψε συζητήσεις για την αρχαιολογία του μέλλοντος (Video)
Χαλκιδική: Φαρσέρ βύθισε άγαλμα για να τρολάρει τους αρχαιολόγους του μέλλοντος
Χαλκιδική: Το «βυθισμένο άγαλμα–φάρσα» που άναψε συζητήσεις για την αρχαιολογία του μέλλοντος (Video)
Πανεπιστήμιο αθηνών εκπα
Αξιολόγηση ΑΕΙ: Η ΕΘΑΑΕ προσκαλεί διεθνείς εμπειρογνώμονες
Σύμφωνα με την πρόσκληση της ΕΘΑΑΕ, στόχος είναι η ενίσχυση της ποιότητας και η διεθνής διάσταση των προγραμμάτων σπουδών των ελληνικών πανεπιστημίων
Αξιολόγηση ΑΕΙ: Η ΕΘΑΑΕ προσκαλεί διεθνείς εμπειρογνώμονες
Αλέξης Χαρίτσης
Χαρίτσης: «Εγκληματική οργάνωση η οργή των παραγωγών;»
«Δεν μπορεί η Βουλή να συνεχίζει σαν να μην συμβαίνει τίποτα, να συζητά νομοσχέδια και για τους αγρότες να σχηματίζονται δικογραφίες για ‘εγκληματική...
Χαρίτσης: «Εγκληματική οργάνωση η οργή των παραγωγών;»