ektakto3
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στα ύψη ξανά οι θάνατοι από τον κορονοϊό - 19.075 κρούσματα και 655 διασωληνωμένοι το τελευταίο 24ωρο

19.075 κρούσματα κορονοϊού, εκ των οποίων 62 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας ο ΕΟΔΥ. Παράλληλα, οι νεκροί είναι 111.

Πιο αναλυτικά, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.812.384 (ημερήσια μεταβολή +1.1%), εκ των οποίων 49.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 416 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.079 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα - Αντίξοες και αύριο οι συνθήκες σε πολλές περιοχές της χώρας.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 655 (59.2% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 έτη. To 82.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 520 (79.39%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 135 (20.61%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.980 ασθενείς.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 465 (ημερήσια μεταβολή +9.93%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 490 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 35 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

krousmata simera

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 111, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 22.748 θάνατοι. Το 95.0% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

thanatoi simera

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ψηφιακή τάξη
Η τεχνητή νοημοσύνη στην εκπαίδευση: Στήριγμα της σκέψης ή υποκατάστατό της;
Το σημαντικό παιδαγωγικό ερώτημα δεν είναι αν οι μαθητές και οι μαθήτριες  θα χρησιμοποιούν AI, αλλά αν θα μαθαίνουν να σκέφτονται βαθύτερα ή να...
Η τεχνητή νοημοσύνη στην εκπαίδευση: Στήριγμα της σκέψης ή υποκατάστατό της;
κυσπε
Αντωνιάδης Αναστάσιος (ΚΥΣΠΕ): «Οι Πανελλαδικές είναι σταθμός, όχι το τέλος της διαδρομής»
Μήνυμα στήριξης προς μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς με ευχές για ψυχραιμία, πίστη και επιτυχία ενόψει των εξετάσεων
Αντωνιάδης Αναστάσιος (ΚΥΣΠΕ): «Οι Πανελλαδικές είναι σταθμός, όχι το τέλος της διαδρομής»