Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με όρους ο 16χρονος για τον βιασμό 17χρονης
Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε πως ότι έγινε έγινε με τη συναίνεση της 17χρονης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, ο 16χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 17χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος του 16χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εξύβριση.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε πως ότι έγινε έγινε με τη συναίνεση της 17χρονης.

Με σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα του επιβλήθηκαν εποπτεία από επιμελητή ανηλίκων και η απαγόρευση προσέγγισης της παθούσας, σύμφωνα με το GRTimes.gr.

Να σημειωθεί ότι η καταγγελία έγινε, την Τρίτη (20/1), στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, οπότε και κινήθηκαν οι διαδικασίες που οδήγησαν στην άμεση σύλληψη του 16χρονου.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 17χρονη κοπέλα, η πράξη έγινε ένα 24ωρο νωρίτερα, σε εξωτερικό χώρο σχολείου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dikaiomata2.jpg
Πολιτισμική ευαισθησία, ανθρώπινα δικαιώματα πολιτισμική ευαισθησία, ανθρώπινα δικαιώματα
Σε αντίθεση με έντονα ιεραρχικά συστήματα οργάνωσης, η έννοια της «αναρχίας» δεν ταυτίζεται με τη βία ή με την κατάλυση των αξιών και των θεσμών
Πολιτισμική ευαισθησία, ανθρώπινα δικαιώματα πολιτισμική ευαισθησία, ανθρώπινα δικαιώματα