georgiabika
«Είναι απαράδεκτο να μην έχουν βγει εδώ και 20 μέρες οι τοξικολογικές εξετάσεις» λέει ο νομικός Νίκος Διαλυνάς - «Βιαστείτε» είπε στις ελληνικές αρχές «μην μας καπελώσουν από Κύπρο και ξεφτιλιστούμε» είπε αναφερόμενος στις έρευνες που έχουν ξεκινήσει στην Κύπρο

Νέες αποκαλύψεις έρχονται μέρα με τη μέρα σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας σε πολυτελή σουίτα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Πρόκειται για διεθνές κύκλωμα πίσω από την υπόθεση, δήλωσε ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος έχει κληθεί να ενισχύσει νομικά την 24χρονη. Αναφερόμενος στην έρευνα που έχει ξεκινήσει ήδη στην Κύπρο, ο δικηγόρος γνωστοποίησε πως στο πάρτι υπήρχαν Κύπριοι, αλλά και κοπέλες που ήρθαν από την Κύπρο. 

«Δεν είναι τοπικής εμβέλειας φαινόμενα, είναι διεθνή. Το πράγμα παίρνει άλλες διαστάσεις. Γιατί πάρτι με κοπέλες και με Κύπριους δεν είναι πάρτι» ανέφερε ο κ. Διαλυνάς καλώντας τις ελληνικές αρχές να μην ολιγωρούν. «Να δώσω μια συμβουλή στις ελληνικές αρχές, εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές; Βιαστείτε μην μας καπελώσουν από Κύπρο και ξεφτιλιστούμε» είπε χαρακτηριστικά. 

Οι πληροφορίες του κ. Διαλυνά κάνουν λόγο όχι για παράρτημα, αλλά για ολόκληρο κύκλωμα μαστροπείας και ναρκωτικών που συνεργάζεται με το εξωτερικό. 

Ολιγωρία

Κληθείς να σχολιάσει την ολιγωρία που υπάρχει στην υπόθεση της 24χρονης και τις τοξικολογικές εξετάσεις, ο κ. Διαλυνάς τόνισε ότι «είναι απαράδεκτο να μην έχουν βγει εδώ και 20 μέρες. Οι τοξικολογικές εξετάσεις έπρεπε εδώ και μια εβδομάδα να έχουν βγει. Ακόμα και με τη μέθοδο της χρωματογραφίας».

«Είναι δυνατόν το ελληνικό κράτος να στείλε τοξικολογικές εξετάσεις στην Ελβετία; Σε ποιο κέντρο; Σε ποιο εργαστήριο; Σε ιδιωτικό; Που; Υπάρχει μια καθυστέρηση, την απάντηση θα τη δώσει ο διευθυντής του τοξικολογικού εργαστηρίου.

Θέλετε να ανοίξουν τα στόματα; Πώς θα ανοίξουν το στόματα όταν τα αντανακλαστικά των ελληνικών αρχών δεν είναι γρήγορα; Όταν υπάρχει κοπέλα λέει ότι απειλήθηκε μέσα στο αστυνομικό τμήμα; Θα έρθει η άλλη με αυτό το κλίμα να καταγγείλει βιασμό, και με αυτές τις καθυστερήσεις;» διερωτήθηκε.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γραμμένος Φλώρος
Βασίλης Γραμμένος για το επεισόδιο με τον Φλώρο: «Προσπάθησε να με πνίξει»
«Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω» - Η μαρτυρία του Βασίλη Γραμμένου για το επεισόδιο με τον Φλώρο στη Βουλή
Βασίλης Γραμμένος για το επεισόδιο με τον Φλώρο: «Προσπάθησε να με πνίξει»