EKTAKTO
101 νεκροί, 18.834 κρούσματα, 672 διασωληνωμένοι από κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 18.834 , εκ των οποίων 45 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.679.705 (ημερήσια μεταβολή +1.1%), εκ των οποίων 49.8% άνδρες.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 473 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.148 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

krousmata_koronoiou

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 672 (59.5% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 έτη. To 79.2% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 549 (81.7%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 123 (18.3%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.904 ασθενείς. Οι εισαγωγές2 νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 472 (ημερήσια μεταβολή -16.16%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 555 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 36 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 101, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 22.087 θάνατοι. 1 Το 95.1% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

krousmata_koronoiou

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

xristos pilalis
Από τον «παιδαγωγικό έλεγχο» στην παιδαγωγική πειθάρχηση: Η επίκληση του «δικαιωματισμού» ως ερμηνεία των προβλημάτων του σχολείου
Με αφορμή άρθρο στο alfavita και τις κυβερνητικές επιλογές εκπαιδευτικής πολιτικής
Από τον «παιδαγωγικό έλεγχο» στην παιδαγωγική πειθάρχηση: Η επίκληση του «δικαιωματισμού» ως ερμηνεία των προβλημάτων του σχολείου
Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων ΕΟΦ
ΕΟΦ: Συναγερμός για έλλειψη φαρμάκων στην Ελλάδα λόγω πολέμου στη Μέση Ανατολή
«Καμπανάκι» στον ΕΟΦ για πιθανές ελλείψεις φαρμάκων λόγω Μέσης Ανατολής, τι ισχύει για την Ελλάδα
ΕΟΦ: Συναγερμός για έλλειψη φαρμάκων στην Ελλάδα λόγω πολέμου στη Μέση Ανατολή
δουκας
Χάρης Δούκας: «Οι διαγραφές δεν λύνουν προβλήματα, το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μονολιθικό κόμμα»
Μήνυμα ενότητας με αιχμές για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ – «Στόχος η προοδευτική διακυβέρνηση, όχι η βολική δεύτερη θέση»
Χάρης Δούκας: «Οι διαγραφές δεν λύνουν προβλήματα, το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μονολιθικό κόμμα»
Χρυσούλα Κατσαβριά Σιωροπούλου
Κουκλοθέατρο: Μια βιωματική παιδαγωγική εμπειρία που καλλιεργεί έκφραση, εμπιστοσύνη και ουσιαστική συμμετοχή του παιδιού
Το κουκλοθέατρο δημιουργεί έναν σπάνιο χώρο μέσα στο σχολείο: έναν χώρο όπου το παιδί δεν καλείται να απαντήσει «σωστά», αλλά να μιλήσει αληθινά
Κουκλοθέατρο: Μια βιωματική παιδαγωγική εμπειρία που καλλιεργεί έκφραση, εμπιστοσύνη και ουσιαστική συμμετοχή του παιδιού