Τραγωδία: Δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές μέσα σto διαμέρισμά τους
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη

Δυο ηλικιωμένες γυναίκες βρέθηκαν νεκρές μέσα σε διαμέρισμα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Την αστυνομία ειδοποίησε ο 32χρονος ανιψιός τους ο οποίος φέρεται πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, όπως αναφέρει το grtimes.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, οι δύο ηλικιωμένες διέμεναν στο διαμέρισμα μαζί με τον αδερφό τους, ο οποίος νοσηλεύεται σε ΜΕΘ με κορονοϊό, αλλά και ο γιος του που εντόπισε τις σορούς. Ο θάνατος των δύο γυναικών πιθανότατα επήλθε από κορονοϊο.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί που διενεργούν προανάκριση για τις συνθήκες και τα αίτια των δύο θανάτων ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής για να διενεργήσει αυτοψία στο χώρο και νεκροψία στις σορούς. Ο 32χρονος οδηγήθηκε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα όπου δίνει κατάθεση.

Από τις διωκτικές αρχές εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και γίνεται έρευνα για να διακριβωθεί αν οι δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από φυσικά αίτια ή αν έπεσαν θύματα εγκληματικής ενέργειας.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φωτο Σταματέα.jpeg
Αναστασία Σταματέα (Σύλλογος «Πίστη») στο alfavita.gr: «Μετατρέπουμε τον φόβο σε προσφορά για κάθε παιδί με καρκίνο»
Η Αναστασία Σταματέα μιλά στο alfavita.gr για τον μαραθώνιο ψυχικής αντοχής ενάντια στον παιδικό καρκίνο
Αναστασία Σταματέα (Σύλλογος «Πίστη») στο alfavita.gr: «Μετατρέπουμε τον φόβο σε προσφορά για κάθε παιδί με καρκίνο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Επίδομα 1.500 ευρώ τον μήνα για γιατρούς σε 47 μικρά νησιά
Οικονομικό κίνητρο για τη στελέχωση μονάδων υγείας σε 47 νησιά – Η ενίσχυση θα δίνεται αφορολόγητη και θα καλύπτει περίοδο επτά ετών
Μητσοτάκης: Επίδομα 1.500 ευρώ τον μήνα για γιατρούς σε 47 μικρά νησιά
πτυχιο κυπροσ
Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τα «μαϊμού» πτυχία ζητά η Ένωση Αναγνωρισμένων Κολλεγίων
«Μπλόκο» της ΠΕΑΚ στην εκπαιδευτική απάτη – Στο στόχαστρο τα παράνομα Diploma Mills
Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τα «μαϊμού» πτυχία ζητά η Ένωση Αναγνωρισμένων Κολλεγίων