γιατροί, νοσοκόμοι, υγεία
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Στην εντατική έχουμε μόνο περιστατικά Δέλτα», δήλωσε ο Νίκος Καπραβέλος

Την ανησυχία του για το γεγονός ότι η μετάλλαξη Όμικρον δεν εκτοπίζει τη Δέλτα εξέφρασε σήμερα ο διευθυντής της Β' ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος.

«Δεχόμαστε πολύ μεγάλη πίεση από τη Δέλτα κυρίως. Δεν έχουμε δει το 50% - 50% (σ.σ σε Δέλτα και Omicron), ένα 10% είναι ένα Όμικρον. Μάς κάνει εντύπωση ότι επιμένει η Δέλτα, έχουμε νέες μολύνσεις. Η Όμικρον δεν εκτοπίζει τη Δέλτα, κι είναι ανησυχητικό αυτό» αν έφερε χαρακτηριστικά ο γιατρός.

«Δεν γνωρίζουμε ακόμα το αποτύπωμα της Όμικρον» σημείωσε ο κ. Καπραβέλος μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Όπως τόνισε, «οι μονάδες μας είναι γεμάτες, οι ΜΕΘ είναι γεμάτες, έχουμε γεμίσει 5 κλινικές, κι ακουμπάμε την 6η. Είναι πάρα πολλοί οι διασωληνωμένοι».  

«Στην εντατική έχουμε μόνο περιστατικά Δέλτα (...) στις εντατικές είναι όλοι ανεμβολίαστοι» ξεκαθάρισε δε ο κ. Καπραβέλος. 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανεπιστήμιο ιωαννίνων
Η Σχολή Καλών Τεχνών και το Τμήμα Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνουν το Βιωματικό Εκπαιδευτικό Εργαστήριο "Η τέχνη των Αβορίγινων μας εμπνέει!"
Το βιωματικό εργαστήριο «Η τέχνη των Αβορίγινων μας εμπνέει!» προσκαλεί μαθητές και μαθήτριες σε ένα δημιουργικό ταξίδι γνωριμίας με τον πολιτισμό...
Η Σχολή Καλών Τεχνών και το Τμήμα Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνουν το Βιωματικό Εκπαιδευτικό Εργαστήριο "Η τέχνη των Αβορίγινων μας εμπνέει!"
πολλαπλό βιβλίο
Το πολλαπλό βιβλίο και η αναγκαιότητα ουσιαστικής επιμόρφωσης των διδασκόντων
«Το πολλαπλό βιβλίο μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική ευκαιρία αναβάθμισης της εκπαίδευσης, μόνο όμως αν στηριχθεί σωστά»
Το πολλαπλό βιβλίο και η αναγκαιότητα ουσιαστικής επιμόρφωσης των διδασκόντων
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ)
Aristotle Innovation Forum: Η εξερεύνηση του διαστήματος και η σχέση της ανθρωπότητας με το Σύμπαν
Τρεις ομιλίες, σήμερα, Τετάρτη 20 Μαΐου 2026 και ώρες 16:00 με 17:30, στο Περίπτερο 15 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης
Aristotle Innovation Forum: Η εξερεύνηση του διαστήματος και η σχέση της ανθρωπότητας με το Σύμπαν