Σεξουαλική κακοποίηση από τον προπονητή της Εθνικής κατήγγειλε η αθλήτρια ενόργανης, Μαρία Παπάκου
Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον προπονητή της στην Εθνική ομάδα της ενόργανης γυμναστικής έπεσε στα 14 της χρόνια η αθλήτρια, Μαρία Παπάκου

Μία νέα σοκαριστική καταγγελία, έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA, για αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής η οποία βίωσε σεξουαλική κακοποίηση σε ηλικία μόλις 14 ετών από τον αρχιπροπονητή της Εθνικής Ομάδας.

Σχεδόν 20 χρόνια μετά, η πρώην αθλήτρια με τις διεθνείς διακρίσεις, καταγγέλλει πως ο συγκεκριμένος έκανε το ίδιο και σε άλλα ανήλικα κορίτσια, χωρίς ποτέ κανείς να του πει τίποτα.

Σημειώνεται ότι η εισαγγελική έρευνα έχει αρχίσει εδώ και 8 μήνες για τα όσα οι ίδιοι οι αθλητές και αθλήτριες της ενόργανης είχαν δημόσια καταγγείλει και παραμένει ανοιχτή ως και σήμερα.

«Το έβλεπαν όλοι οι προπονητές. Κανένας δεν του είπε μια λέξη, να του βάλει ένα όριο. Μετά από πολύ καιρό, έτυχε και βρέθηκα με παλιά μου προπονήτρια και με ρώτησε: “Τελικά ο συγκεκριμένος άνθρωπος σε στρίμωξε, γιατί είχαμε την απορία”. Δηλαδή όλοι το ξέρατε και κανείς δεν έλεγε τίποτα;» σημείωσε η ίδια.

«Μετά από πολύ καιρό έτυχε και βρέθηκα με την παλιά μου προπονήτρια και μου έκανε την εξής ερώτησε «Μαρία, τελικά, ο συγκεκριμένος άνθρωπος σε στρίμωξε; Και της λέω, τελικά το γνωρίζατε όλοι και δεν έκανε κανένας τίποτα; Προπονητής, Ομοσπονδία; Προπονήτρια;», ανέφερε αρχικά η πρώην αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Μαρία Παπάκου.

«Έκανε σχολιασμό για τα οπίσθια μου και τον ωραίο τρόπο που μεγαλώνει το στήθος μου. “Μαρία, αυτό που συμβαίνει θα το ξέρω μόνο εγώ, εσύ και ο Θεός”. Έβαλε το χέρι του στα γεννητικά μου όργανα, προσπαθούσε να με γδύσει, έπιασε το χέρι μου και προσπάθησε να το βάλει μέσα από το εσώρουχό του. Άρχισα να φωνάζω, έπαθα πανικό», περιέγραψε.

«Έβγαλε την μπλούζα του, μου έπιανε το κεφάλι, προσπαθούσε να με φιλήσει στο στόμα και στον λαιμό. Τον έδιωχνα μακριά αλλά έτριβε το σώμα του επάνω μου. Με πέταξε στο κρεβάτι, σηκώθηκα να φύγω, με τράβηξε από το χέρι, με ξανακόλλησε επάνω του και έπεσα πάνω στο κρεβάτι. Με φιλούσε παντού, έβαλε το χέρι του στα γεννητικά μου όργανα, προσπαθούσε να με γδύσει, έπιασε το χέρι μου και προσπάθησε να το βάλει μέσα από το εσώρουχό του. Άρχισα να φωνάζω, έπαθα πανικό, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω, έτρεμε το σώμα μου εσωτερικά. Μου έλεγε να μη φωνάζω, δεν πρέπει να μας ακούσουν ‘σε αγαπάω, εγώ είμαι, ξέρεις πόσο σε αγαπώ, μη φοβάσαι, τον έρωτα θέλω να σου δείξω’ μου είπε. Οι δυνάμεις μου με εγκατέλειψαν, έβαλα τα κλάματα και εκεί σταμάτησε τελικά. Ενδεχομένως να είχε φτάσει στον σκοπό του. ‘Δεν πειράζει μπορεί να χάσαμε σήμερα την ευκαιρία αλλά υπάρχει και άλλη μέρα’, μου είπε» σημείωσε η πρώην αθλήτρια.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sxoleio
Εκπαιδευτικοί Λακωνίας: Συνεχίζουν τον αγώνα για την υπεράσπιση της δημόσιας δωρεάν παιδείας
Παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Π.Ε Λακωνίας για τα προβλήματα της ελληνικής εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικοί Λακωνίας: Συνεχίζουν τον αγώνα για την υπεράσπιση της δημόσιας δωρεάν παιδείας