Σεξουαλική κακοποίηση από τον προπονητή της Εθνικής κατήγγειλε η αθλήτρια ενόργανης, Μαρία Παπάκου
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον προπονητή της στην Εθνική ομάδα της ενόργανης γυμναστικής έπεσε στα 14 της χρόνια η αθλήτρια, Μαρία Παπάκου

Μία νέα σοκαριστική καταγγελία, έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA, για αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής η οποία βίωσε σεξουαλική κακοποίηση σε ηλικία μόλις 14 ετών από τον αρχιπροπονητή της Εθνικής Ομάδας.

Σχεδόν 20 χρόνια μετά, η πρώην αθλήτρια με τις διεθνείς διακρίσεις, καταγγέλλει πως ο συγκεκριμένος έκανε το ίδιο και σε άλλα ανήλικα κορίτσια, χωρίς ποτέ κανείς να του πει τίποτα.

Σημειώνεται ότι η εισαγγελική έρευνα έχει αρχίσει εδώ και 8 μήνες για τα όσα οι ίδιοι οι αθλητές και αθλήτριες της ενόργανης είχαν δημόσια καταγγείλει και παραμένει ανοιχτή ως και σήμερα.

«Το έβλεπαν όλοι οι προπονητές. Κανένας δεν του είπε μια λέξη, να του βάλει ένα όριο. Μετά από πολύ καιρό, έτυχε και βρέθηκα με παλιά μου προπονήτρια και με ρώτησε: “Τελικά ο συγκεκριμένος άνθρωπος σε στρίμωξε, γιατί είχαμε την απορία”. Δηλαδή όλοι το ξέρατε και κανείς δεν έλεγε τίποτα;» σημείωσε η ίδια.

«Μετά από πολύ καιρό έτυχε και βρέθηκα με την παλιά μου προπονήτρια και μου έκανε την εξής ερώτησε «Μαρία, τελικά, ο συγκεκριμένος άνθρωπος σε στρίμωξε; Και της λέω, τελικά το γνωρίζατε όλοι και δεν έκανε κανένας τίποτα; Προπονητής, Ομοσπονδία; Προπονήτρια;», ανέφερε αρχικά η πρώην αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Μαρία Παπάκου.

«Έκανε σχολιασμό για τα οπίσθια μου και τον ωραίο τρόπο που μεγαλώνει το στήθος μου. “Μαρία, αυτό που συμβαίνει θα το ξέρω μόνο εγώ, εσύ και ο Θεός”. Έβαλε το χέρι του στα γεννητικά μου όργανα, προσπαθούσε να με γδύσει, έπιασε το χέρι μου και προσπάθησε να το βάλει μέσα από το εσώρουχό του. Άρχισα να φωνάζω, έπαθα πανικό», περιέγραψε.

«Έβγαλε την μπλούζα του, μου έπιανε το κεφάλι, προσπαθούσε να με φιλήσει στο στόμα και στον λαιμό. Τον έδιωχνα μακριά αλλά έτριβε το σώμα του επάνω μου. Με πέταξε στο κρεβάτι, σηκώθηκα να φύγω, με τράβηξε από το χέρι, με ξανακόλλησε επάνω του και έπεσα πάνω στο κρεβάτι. Με φιλούσε παντού, έβαλε το χέρι του στα γεννητικά μου όργανα, προσπαθούσε να με γδύσει, έπιασε το χέρι μου και προσπάθησε να το βάλει μέσα από το εσώρουχό του. Άρχισα να φωνάζω, έπαθα πανικό, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω, έτρεμε το σώμα μου εσωτερικά. Μου έλεγε να μη φωνάζω, δεν πρέπει να μας ακούσουν ‘σε αγαπάω, εγώ είμαι, ξέρεις πόσο σε αγαπώ, μη φοβάσαι, τον έρωτα θέλω να σου δείξω’ μου είπε. Οι δυνάμεις μου με εγκατέλειψαν, έβαλα τα κλάματα και εκεί σταμάτησε τελικά. Ενδεχομένως να είχε φτάσει στον σκοπό του. ‘Δεν πειράζει μπορεί να χάσαμε σήμερα την ευκαιρία αλλά υπάρχει και άλλη μέρα’, μου είπε» σημείωσε η πρώην αθλήτρια.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

opsyd
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ 1ΓΕ - 2ΓΕ/2026: Ξεκινά ο μεγάλος έλεγχος δικαιολογητικών
Τα επόμενα στάδια επεξεργασίας των 130.412 αιτήσεων στους πίνακες εκπαιδευτικών 1ΓΕ/2026 και 2ΓΕ/2026
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ 1ΓΕ - 2ΓΕ/2026: Ξεκινά ο μεγάλος έλεγχος δικαιολογητικών
Καύσωνας στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2026
Πανελλήνιες: Τι απαντά το ΥΠΑΙΘΑ για τις συνθήκες-«καμίνι» στο 23ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης
Μετά τις διαμαρτυρίες για τις θερμοκρασίες, η αρμόδια υπηρεσία επιστρατεύει 15 ανεμιστήρες ενόψει των ειδικών μαθημάτων
Πανελλήνιες: Τι απαντά το ΥΠΑΙΘΑ για τις συνθήκες-«καμίνι» στο 23ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης