Στάθης Παναγιωτόπουλος
«Έγινε αυτό που φοβόμουν από την αρχή. Διασυρμός… » λέει η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου ξεσπά για τη διαρροή προσωπικών τους στιγμών στο διαδίκτυο: «Μετά τη δημοσιοποίηση της μήνυσης και του τίτλου του βίντεο δεν ξέρω τι να κάνω. Πώς μπορούν να μου το κάνουν αυτό; Δεν καταλαβαίνουν;».

«Έγινε αυτό που φοβόμουν από την αρχή. Διασυρμός… Πραγματικά δεν ξέρω πού βρήκαν το χαρτί από τη δικογραφία και για ποιο λόγο το διαρρέουν και προσπαθούν να με ταυτοποιήσουν», είπε η κοπέλα.

«Δεν είμαι εγώ στα βίντεο που μπορεί να κυκλοφορούν σε άλλα κανάλια από άλλους χρήστες του διαδικτύου. Δηλαδή τώρα έχουν ψάξει να δουν τα βίντεό μου και σίγουρα έχουν γίνει αναδημοσιεύσεις» πρόσθεσε.

Επιπλέον, σχολίασε τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο παρουσιαστής πήγε στο Μεξικό μαζί με τη σύζυγό του: «Δεν ξέρω αν θα γυρίσει για να πληρώσει αυτό που έκανε».

Ωστόσο, φωτογράφος φέρεται να υποστηρίζει πως τον είδε με τα μάτια του κοντά στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη.

Το ξέσπασμα της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Αναλυτικά, η δήλωση της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου:

«Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μετά τη δημοσιοποίηση της μήνυσης και του τίτλου του βίντεο δεν ξέρω τι να κάνω. Πώς μπορούν να μου το κάνουν αυτό; Δεν καταλαβαίνουν; Δεν μπαίνει κανείς στη θέση μου; Έγινε αυτό που φοβόμουν από την αρχή. Διασυρμός… Πραγματικά δεν ξέρω πού βρήκαν το χαρτί από τη δικογραφία και για ποιο λόγο το διαρρέουν και προσπαθούν να με ταυτοποιήσουν.

Έβγαλαν τον τίτλο του βίντεο και το προφίλ που χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Το δήλωσα μέσα από την εκπομπή σας την Παρασκευή και ευτυχώς ήταν νωρίτερα από την ημέρα που βγήκε αυτό το δημοσίευμα. Δεν είμαι εγώ στα βίντεο που μπορεί να κυκλοφορούν σε άλλα κανάλια από άλλους χρήστες του διαδικτύου. Δηλαδή τώρα έχουν ψάξει να δουν τα βίντεό μου και σίγουρα έχουν γίνει αναδημοσιεύσεις.

Το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί γίνονται συνένοχοι στη διάδοση παράνομου υλικού. Αναρτούν άλλα βίντεο με τον Στάθη και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση για να κερδίσουν like και κλικ στα διάφορα προφίλ που δημιουργούν.

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Πείτε μου ένα γιατί. Δεν σκέφτονται το κακό που κάνουν; Εντάξει, θα κάνουμε αγωγή στην εφημερίδα αλλά τι με αυτό; Η ζημιά έχει γίνει. Δεν προστατεύουν το θύμα και το διαπομπεύουν ξανά και έτσι αποθαρρύνουν και άλλες κοπέλες να μιλήσουν. Έχουν κατέβει τα αρχικά βίντεο, το θέμα είναι οι αναδημοσιεύσεις που έχουν γίνει και γίνονται ως και σήμερα. Υπάρχουν σελίδες που δεν έχουν υποστήριξη και επικοινωνία. Οι τίτλοι που χρησιμοποιούν είναι οι ίδιοι.

Δηλαδή με τον τίτλο στο Google υπάρχουν και φωτογραφίες που μπορεί μετά αν μπεις στο σύνδεσμο να σου γράφει το βίντεο έχει διαγραφεί αλλά η Google έχει κρατήσει τα δεδομένα και εμφανίζει την φωτογραφία και έτσι προσελκύονται χρήστες που νομίζουν ότι τάχα θα δουν εμένα, Είναι μια παράνοια όλο αυτό, δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ.

Και ο άλλος έφυγε, μπορεί και για πάντα, δεν ξέρω αν θα γυρίσει για να πληρώσει αυτό που έκανε. Περιμένω τρία χρόνια το δικαστήριο και τώρα έφυγε στο εξωτερικό.

Άκουσα από τα κανάλια ότι 9 γυναίκες έχουν επικοινωνήσει με τη δίωξη. Με τη δικηγόρο μου καμία όμως. Εγώ είχα εντοπίσει δυο γυναίκες που φαίνονταν στα βίντεο. Η μία ζει έξω και έχει οικογένεια και μου το ξέκοψε και είπε να μην την ενοχλώ γιατί ο άντρας της δεν ξέρει. Αυτό ήταν πριν δύο χρόνια. Η δεύτερη μάλλον δεν με πίστεψε, δεν ξέρω, αλλά ούτε τώρα μου έχει στείλει κάτι. Νομίζω έχει πάρει τόση έκταση το θέμα όπου αν θέλουν θα επικοινωνήσουν, εγώ δεν έχω άλλη δύναμη, είμαι εξαντλημένη πια. Έχω αναγκαστεί εδώ και καιρό να σβήσω τα προφίλ μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικά να κάνω όσες πιο πολλές αλλαγές μπορώ για να ξεχάσω και να ξεχαστώ».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκαλοι 1.jpg
Αθέμιτες και επικίνδυνες ενέργειες από τη Διεύθυνση Π.Ε Αν. Αττικής
Με ευθύνη της Δ/νσης Π.Ε. Αν. Αττικής και Συμβούλων Εκπαίδευσης, αθέμιτη, και επικίνδυνη παρότρυνση προς εκπαιδευτικούς που καταστρατηγεί το δικαίωμα...
Αθέμιτες και επικίνδυνες ενέργειες από τη Διεύθυνση Π.Ε Αν. Αττικής
Μαρία (Μαρούσα) Μπένη
Έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή η εκπαιδευτικός Μαρία (Μαρούσα) Μπένη
Η αδόκητη απώλειά της αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια των σχολείων μας και στην εκπαιδευτική μας κοινότητα, καθώς η Μαρούσα είχε πολλά...
Έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή η εκπαιδευτικός Μαρία (Μαρούσα) Μπένη