olga keratsini
Ασφυκτικός ο θάνατος της 8χρονης Όλγας που εγκλωβίστηκε από βαριά πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι - Πάλευε επί πέντε λεπτά

Από ασφυξία κατέληξε η 8χρονη Όλγα που εγκλωβίστηκε από βαριά συρόμενη πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι πριν ένα μήνα, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή. Το κοριτσάκι πάλευε για τη ζωή του επί πέντε λεπτά.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι ο θάνατος της 8χρονης προήλθε από συμφόρηση πνευμόνων και πνευμονικό οίδημα, εντός πέντε λεπτών.

Το κοριτσάκι πέθανε ουσιαστικά βασανιστικά, με τους υπευθύνους του εργοστασίου να επιδεικνύουν αδιαφορία, καθώς επί 20 λεπτά δεν την έβλεπε κανείς, ενώ όταν αντιλήφθηκαν το περιστατικό το μόνο που έκαναν ήταν να τη... σκουντήξουν με το πόδι!

Συγκλονίζει το βίντεο

Σε βίντεο-ντοκουμέντο φαίνεται η μικρή να βάζει το χέρι της στην πόρτα πιστεύοντας ότι λειτουργεί με φωτοκύτταρο. Όταν είδε ότι η πόρτα δεν σταματά έκανε ένα βήμα πίσω και στη συνέχεια έφυγε προς τα εμπρός.

Το βίντεο αποτυπώνει τη στιγμή της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε από τη στιγμή που το κοριτσάκι σφηνώθηκε στη βαριά μεταλλική πόρτα.

Περίπου 20 λεπτά αφότου το κοριτσάκι κλείστηκε από την πόρτα, ένας υπάλληλος πέρασε από το σημείο, ωστόσο συνέχισε την πορεία του σαν να μη συνέβαινε τίποταΈνα λεπτό αργότερα ο υπάλληλος επέστρεψε και αντί να κάνει την αυτονόητη κίνηση και να βοηθήσει το παιδάκι, κατευθύνθηκε προς στην αποθήκη.

Στο βίντεο φαίνεται ο υπάλληλος να μιλά στο κινητό, να περνά πάλι μπροστά από το άτυχο κοριτσάκι και να μην αντιδρά για μια ακόμη φορά.

Τρία λεπτά πριν τις 18.00, η πόρτα τελικά άνοιξε και το άψυχο σώμα του κοριτσιού σωριάστηκε στο έδαφος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πέρασε ένα λεπτό μέχρι να πλησιάσουν δύο εργαζόμενοι, οι οποίοι τελικά φαίνεται πως άφησαν την οκτάχρονη στο έδαφος.

Πέντε λεπτά αργότερα, πλησίασε τη μικρή ένας υπάλληλος. Τη σκούντηξε με το πόδι του, ενώ μιλούσε στο κινητό, και φαίνεται σαν να περιέγραφε σε κάποιον το θέαμα που έχει μπροστά του.

Πέρασαν ακόμη 31 λεπτά, όταν στον χώρο του εργοστασίου εισήλθε ένα φορτηγό. Στις 18:34 η πόρτα έκλεισε ξανά, με τη μικρή να σφηνώνεται ξανάΚανένας δεν έτρεξε προς το μέρος της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ελάφια
Τα ελάφια της Νάρα: Πώς η ανθρώπινη παρουσία τα ωφελεί
Σε πολλές χώρες, η αυξημένη τουριστική κίνηση προκαλεί προβλήματα και οι αρχές προσπαθούν να την περιορίσουν με αυστηρά μέτρα. Στη Νάρα της Ιαπωνίας,...
Τα ελάφια της Νάρα: Πώς η ανθρώπινη παρουσία τα ωφελεί
βιβλία
Μιλάς σωστά ελληνικά; Οι παγίδες των λέξεων που μπερδεύουν ακόμη και τους γνώστες
«Υπέρ» ή «κατά», «εναντίον» ή «έναντι», «προτού» ή «πριν»; Μικρές γλωσσικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στον σωστό λόγο.
Μιλάς σωστά ελληνικά; Οι παγίδες των λέξεων που μπερδεύουν ακόμη και τους γνώστες
μπριζολα
Μπριζόλες με ντοματίνια και βαλσαμικό: μια συνταγή γεμάτη άρωμα και γεύση
Η κλασική μπριζόλα ανανεώνεται με τη γλυκόξινη ισορροπία του βαλσαμικού και τη φρεσκάδα των ντοματινιών, σε ένα πιάτο που εντυπωσιάζει
Μπριζόλες με ντοματίνια και βαλσαμικό: μια συνταγή γεμάτη άρωμα και γεύση
παχυσαρκία
ΠΟΥ: Τι είναι τα φάρμακα GLP-1 κατά της παχυσαρκίας που πήραν έγκριση – Συστήνονται σε ενήλικες
Οι οδηγίες τονίζουν ότι η φαρμακευτική αγωγή πρέπει να συνδυάζεται με υγιεινή διατροφή και σωματική άσκηση για να είναι αποτελεσματική
ΠΟΥ: Τι είναι τα φάρμακα GLP-1 κατά της παχυσαρκίας που πήραν έγκριση – Συστήνονται σε ενήλικες