video koritsaki keratsini
Σφοδρές αντιδράσεις για τον τραγικό θάνατο του μικρού κοριτσιού στο Κερατσίνι που κλείστηκε από βαριά πόρτα εργοστασίου - Συγκλονίζει το βίντεο - Αδιάφοροι εργαζόμενοι της επιχείρησης περνούν δίπλα από το άψυχο σώμα της μικρής

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει για τον τραγικό θάνατο του μικρού κοριτσιού στο Κερατσίνι όταν κλείστηκε από βαριά πόρτα εργοστασίου. Την ίδια ώρα, νέο συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο φαίνεται η μικρή να βάζει το χέρι της στην πόρτα πιστεύοντας ότι λειτουργεί με φωτοκύτταρο. Όταν είδε ότι η πόρτα δεν σταματά έκανε ένα βήμα πίσω και στη συνέχεια έφυγε προς τα εμπρός.

Το βίντεο μεταδόθηκε την Πέμπτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και αποτυπώνει τη στιγμή της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε από τη στιγμή που το κοριτσάκι σφηνώθηκε στη βαριά μεταλλική πόρτα. Το κοριτσάκι επί 20 λεπτά πάλευε να πάρει ανάσα, όμως δεν την έβλεπε κανείς και έσβησε σιγά σιγά. Όταν όμως την είδαν οι υπεύθυνοι το μόνο που έκαναν ήταν να τη... σκουντήξουν με το πόδι!

Δείτε το βίντεο:

Περνούσαν δίπλα της και το μόνο που έκαναν ήταν να τη... σκουντήξουν με το πόδι

Περίπου 20 λεπτά αφότου το κοριτσάκι κλείστηκε από την πόρτα, ένας υπάλληλος πέρασε από το σημείο, ωστόσο συνέχισε την πορεία του σαν να μη συνέβαινε τίποτα. Ένα λεπτό αργότερα ο υπάλληλος επέστρεψε και αντί να κάνει την αυτονόητη κίνηση και να βοηθήσει το παιδάκι, κατευθύνθηκε προς στην αποθήκη.

Στο βίντεο φαίνεται ο υπάλληλος να μιλά στο κινητό, να περνά πάλι μπροστά από το άτυχο κοριτσάκι και να μην αντιδρά για μια ακόμη φορά.

Τρία λεπτά πριν τις 18.00, η πόρτα τελικά άνοιξε και το άψυχο σώμα του κοριτσιού σωριάστηκε στο έδαφος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πέρασε ένα λεπτό μέχρι να πλησιάσουν δύο εργαζόμενοι, οι οποίοι τελικά φαίνεται πως άφησαν την οκτάχρονη στο έδαφος.

Πέντε λεπτά αργότερα, πλησίασε τη μικρή ένας υπάλληλος. Τη σκούντηξε με το πόδι του, ενώ μιλούσε στο κινητό, και φαίνεται σαν να περιέγραφε σε κάποιον το θέαμα που έχει μπροστά του.

Πέρασαν ακόμη 31 λεπτά, όταν στον χώρο του εργοστασίου εισήλθε ένα φορτηγό. Στις 18:34 η πόρτα έκλεισε ξανά, με τη μικρή να σφηνώνεται ξανάΚανένας δεν έτρεξε προς το μέρος της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καταιγίδα, κεραυνος, βροχή
Προειδοποίηση Τσατραφύλλια για τη Θεσσαλία: «Σε 20 ώρες, θα πέσει νερό τριών μηνών»
«Καμπανάκι» από μετεωρολόγο Τσατραφύλλια για Λάρισα και Μαγνησία - Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών
Προειδοποίηση Τσατραφύλλια για τη Θεσσαλία: «Σε 20 ώρες, θα πέσει νερό τριών μηνών»