Φωτιά τώρα στο Πάρκο Γουδί - Συναγερμός και στο παλιό κτίριο του Μπάντμιντον - Ήχησε το 112

Κοινωνία 0

Κορονοϊός: Πέθανε 36χρονος στην Πιερία – Είχε κάνει το εμβόλιο

nosokomeio-meth
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πέθανε 36χρονος με κορονοϊό στην Πιερία – Είχε κάνει το εμβόλιο της Johnson&Johnson

Έφυγε από τη ζωή ένας 36χρονος στην Πιερία, ο οποίος νοσηλευόταν με κορονοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Ο άνδρας νοσηλευόταν εδώ και 40 ημέρες στην εντατική.

Σύμφωνα με το Star, ο 36χρονος είχε εμβολιαστεί με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson τον περασμένο Ιούνιο, ενώ δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Νόσησε και εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης στις 26 Οκτωβρίου, όπου δυστυχώς η υγεία του επιδεινώθηκε και διασωληνώθηκε. 

Στις 3 Νοεμβρίου είχε καταλήξει και ο πατέρας του, επίσης χτυπημένος από τον κορονοϊό, ενώ διασωληνωμένη νοσηλεύεται και η μητέρα του.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Μπράβο Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για Marfin: «Κατουρήθηκα στα γέλια με το ελληνικό FBI – Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω»

Τα σχολεία που προσφέρουν επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς – Τι ισχύει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία