Τους λόγους για τους οποίους εισέβαλε στη σκηνή και διέκοψε την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, επιβάλλοντας μια άνευ προηγουμένου λογοκρισία στο θέατρο αναφέρει σε ανάρτησή της στα social media η Σάσα Σταμάτη. Η ίδια ισχυρίζεται ότι εξοργίστηκε από ένα αστείο για τους Αρβανίτες και τους κατοίκους της Μάνδρας.
Με ανάρτηση στο Instagram, η τηλεπαρουσιάστρια αναφέρει: «Αυτή είμαι σε όποιον αρέσω για τους άλλους δεν θα μπορέσω».
Σύμφωνα πάντως με την καταγγελία του γνωστού κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου, μπράβοι διέκοψαν την παράστασή του «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» στο θέατρο «Καρέζη».
Όπως καταγγέλλει ο κωμικός, σε βίντεο-ντοκουμέντο από την παράσταση φαίνεται η παρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη μαζί με μπράβους να διακόπτουν την παράσταση και να γίνονται διαπληκτισμοί.
Μάλιστα, σε κάποιο σημείο ακούγεται η φωνή της δημοσιογράφου να λέει με έντονο ύφος: «Γιατί δεν λες για τον Μελισσανίδη τον φίλο σου;», για να απαντήσει ο κωμικός «δεν είναι φίλος μου ο Μελισσανίδης».
H ανάρτηση της Σάσας Σταμάτη:


Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας
Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;
Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση
Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση
Alfavita Newsroom