Στις 7 Δεκεμβρίου αναμένεται να καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων σε χιλιάδες ανέργους που επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ.
Το δώρο θα ξεκινήσει να καταβάλλεται σε επιδοτούμενους ανέργους του ΟΑΕΔ και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.
Αξίζει να σημειωθεί πως το δώρο Χριστουγέννων καταβάλλεται, στην περίπτωση που ο ασφαλισμένος επιδοτείται κατά το διάστημα από 01.05.2021 έως 31.12.2021. Για κάθε έναν πλήρη μήνα επιδότησης καταβάλλονται τρία ημερήσια επιδόματα ως δώρο Χριστουγέννων.
Για επιδότηση όλο το διάστημα καταβάλλονται 25 ημερήσια επιδόματα. Αν δεν συμπληρωθεί πλήρης μήνας επιδότησης δεν καταβάλλεται δώρο Χριστουγέννων.
Επομένως, θα ξεκινήσουν να προπληρώνονται τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων καθώς και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων.
Σημειώνεται πως όλοι οι άνεργοι που είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ και παίρνουν το επίδομα ανεργίας δικαιούνται δώρο Χριστουγέννων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Αποκτήστε όλη την ύλη μαζι με προετοιμασία μόνο 200 ευρώ
ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ 400 ευρώ επίδομα σε 150000 εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 20 ευρώ το μήνα
ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ
Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ