Ο 60χρονος έκανε την ενισχυτική δόση του εμβολίου Johson για τον κορονοϊό μέσω του προγράμματος «εμβολιασμός κατ΄ οίκον», στις Σέρρες, και μετά από δύο ώρες κατέρρευσε μπροστά στη γυναίκα του.
Το ιατροδικαστικό πόρισμα έδειξε ότι ο θάνατός του προήλθε από αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο 60χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και κλήθηκε το ΕΚΑΒ, όμως δεν μπόρεσαν να τον σώσουν και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η σορός του μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου εκεί πραγματοποιήθηκε η νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το θάνατό του.
Ο ιατροδικαστής απέδωσε το θάνατό του σε αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο προήλθε από τα χρόνια καρδιακά προβλήματα που αντιμετώπιζε.
Πάντως, ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε ούτε εμβολές, ούτε ίχνη αλλεργικού σοκ που θα δικαιολογούσαν παρενέργειες εμβολίου για τον κορονοϊό.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ποιοι οδηγούν τα «ΑΟ» αυτοκίνητα στην Ελλάδα - Τι σημαίνουν οι μυστηριώδεις πινακίδες
Voucher 2250 ευρώ σε ανέργους με ΚΑΥΑΣ DYPAHS - ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΚΕΚ ΕΔΩ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 1/8
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ