Συναγερμός για σαλμονέλα και στην Αττική: Εννέα άτομα στο νοσοκομείο μετά από γεύμα στο ίδιο κατάστημα

Κοινωνία 0

Πιστοποιητικό εμβολιασμού – Ταξίδια στην Ε.Ε.: Μπαίνει «πλαφόν» 9 μηνών

Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μπαίνει... πλαφόν μηνών και όριο λήξης του πιστοποιητικού εμβολιασμού στην Ε.Ε.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αναμένεται να προτείνει όριο 9 μηνών ισχύος των πιστοποιητικών εμβολιασμού για τις ταξιδιωτικές μετακινήσεις εντός του ευρωπαϊκού μπλοκ, καθώς και την προτεραιοποίηση των εμβολιασμένων ταξιδιωτών, σύμφωνα με το Bloomberg News.

Πληροφορίες του Bloomberg αναφέρουν ότι ο εμβολιασμός με τρίτη αναμνηστική δόση θα απαιτείται μετά την παρέλευση των εννέα μηνών από τον αρχικό πλήρη εμβολιασμό.

Τι θα γίνει με τα ταξίδια

Επιπλέον, η Ευρωπαϊκή Ένωση αναμένεται να συστήσει επίσης στις χώρες μέλη να συνεχίσουν να δέχονται όλους τους ταξιδιώτες που έχουν εμβολιασθεί με εμβόλια που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα προτείνει στις ευρωπαϊκές χώρες να ανοίξουν από τις 10 Ιανουαρίου σε όλους όσοι έχουν εμβολιασθεί με εμβόλια που έχει εγκρίνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, όπως μετέδωσε το Bloomberg επικαλούμενο περιεχόμενο εγγράφου που έφθασε εις γνώση του.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Εισαγωγής 2026: Οι 20 σχολές με τα περισσότερα μόρια που τρυπάνε το ταβάνι

Ν. Φαραντούρης: «614 εκατ. ευρώ στα φροντιστήρια» – Καταγγελίες για ενδείξεις καρτέλ στην ιδιωτική εκπαίδευση

Η «πιο δυσάρεστη» λέξη της αγγλικής γλώσσας έχει ελληνική προέλευση

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία