Προαστιακός (ΟΣΕ): Πού αναστέλλονται τα δρομολόγια από Δευτέρα λόγω εργασιών
ΟΣΕ : Αναστέλλεται στον Προαστιακό η απευθείας σύνδεση Πειραιά και Αθήνας με Αεροδρόμιο και Λιοσίων με Αεροδρόμιο λόγω εργασιών στην υποδομή

Αναστέλλεται από την ερχόμενη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου έως και Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 η απευθείας σύνδεση στα δρομολόγια του Προαστιακού του Πειραιά και της Αθήνας με Αεροδρόμιο καθώς και η σύνδεση των Λιοσίων με το Αεροδρόμιο, λόγω εργασιών αναβάθμισης του σιδηροδομικού δικτύου στο τμήμα μεταξύ Τριών Γεφυρών και Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών (ΣΚΑ).

Για το παραπάνω διάστημα θα γίνεται μετεπιβίβαση στο Μετρό (Δουκ. Πλακεντίας) και τον ΗΣΑΠ (Νερατζιώτισσα).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΣΕ, πρόκειται για απαραίτητες εργασίες στην υποδομή και την σηματοδότηση που διαχειρίζεται η ΕΡΓΟΣΕ και ως εκ τούτου για το διάστημα που θα διαρκέσουν οι εργασίες, θα είναι αδύνατη η απευθείας σύνδεση του Πειραιά και της Αθήνας με το Αεροδρόμιο, όπως επίσης και η σύνδεση των Λιοσίων με το Αεροδρόμιο. Δεν υπάρχουν επιπτώσεις στη σύνδεση του Αεροδρομίου με τους σταθμούς της Νεραντζιώτισσας και της Δ. Πλακεντίας, σταθμούς στους οποίους -μαζί με το Στ. Λαρίσης και τον Πειραιά- παρέχεται η εναλλακτική δυνατότητα μετεπιβιβάσεων από το δίκτυο του Προαστιακού στο σύστημα μέσων σταθερής τροχιάς της ΣΤΑΣΥ (Μετρό).

Επίσης δεν επηρεάζονται οι απευθείας συνδέσεις της Αθήνας και του Πειραιά με το Κιάτο, τη Χαλκίδα και τη Θεσσαλονίκη.

«Οι εργασίες αυτές αποτελούν το τελευταίο κατασκευαστικό αντικείμενο μίας εκ των μακροβιότερων σιδηροδρομικών Συμβάσεων με αντικείμενο «την κατασκευή έργων υποδομής του τετραπλού σιδηροδρομικού διαδρόμου στο τμήμα μεταξύ Τριών Γεφυρών και Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών (ΣΚΑ)». Η Σύμβαση αυτή υπεγράφη το 2002 και πλέον με συντονισμένες προσπάθειες Αναδόχων και Σιδηροδρομικών Φορέων οριστικοποιείται με τις τελευταίες αυτές εργασίες προς όφελος του επιβατικού κοινού.

Ο ΟΣΕ ζητάει την κατανόηση του επιβατικού κοινού για τυχόν τροποποιήσεις δρομολογίων από 29/11 έως 16/12 και υπόσχεται ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν συντομότερα» σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΟΣΕ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εφσυν
Στο Ζάππειο για τα 13 χρόνια της «Εφ.Συν.» ο Αλέξης Τσίπρας – Πολιτικοί και επιχειρηματίες δίνουν το «παρών»
Η εκδήλωση για τα 13 χρόνια της «Εφημερίδας των Συντακτών» εξελίχθηκε σε σημείο συνάντησης πολιτικών στελεχών από όλο το φάσμα
Στο Ζάππειο για τα 13 χρόνια της «Εφ.Συν.» ο Αλέξης Τσίπρας – Πολιτικοί και επιχειρηματίες δίνουν το «παρών»
αυτοκίνητο
Μαζικές ανακλήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα - Πάνω από 11.000 οχήματα στο μικροσκόπιο
Ford, Renault, Toyota και Lexus καλούν ιδιοκτήτες για άμεσο τεχνικό έλεγχο λόγω ζητημάτων ασφάλειας
Μαζικές ανακλήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα - Πάνω από 11.000 οχήματα στο μικροσκόπιο