Αναδρομικά για 700.000 συνταξιούχους: Πώς το νέο πληροφοριακό σύστημα του ΕΦΚΑ ξεκλειδώνει ποσά έως 12.000 ευρώ

Κοινωνία 0

Υπέκυψε η γυναίκα που τραυματίστηκε από τρένο στην Κωνσταντινουπόλεως

treno rages
Alexandros Michailidis / SOOC
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή η γυναίκα που παρασύρθηκε από τρένο το απόγευμα της Τρίτης

Υπέκυψε στα τραύματά της τελικά η γυναίκα, η οποία την Τρίτη το απόγευμα παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία του Προαστιακού, που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Αεροδρόμιο.

Η γυναίκα, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προσπάθησε να διασχίσει ισόπεδη διάβαση λίγο πριν την Λένορμαν όταν παρασύρθηκε από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία.

Παρελήφθη από ασθενοφόρο ΕΚΑΒ σε πολύ σοβαρή κατάσταση, μετά από απεγκλωβισμό από την Πυροσβεστική. Κατόπιν, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Πηγές: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Μπράβο Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για Marfin: «Κατουρήθηκα στα γέλια με το ελληνικό FBI – Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω»

Τα σχολεία που προσφέρουν επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς – Τι ισχύει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία