Κορονοϊός: Black Friday και στα εμβόλια την Παρασκευή - Εμβολιασμός χωρίς ραντεβού
Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου θα βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κινητές μονάδες που θα «προσφέρουν» το εμβόλιο της Pfizer χωρίς να χρειάζεται κάποιος να κλείσει ραντεβού

Με το σύνθημα Black Friday – Free Covid Life η 4η Υγειονομική Περιφέρεια προωθεί τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου θα βρίσκονται στο κέντρο της πόλης κινητές μονάδες που θα «προσφέρουν» το εμβόλιο της Pfizer, χωρίς να χρειάζεται κάποιος να κλείσει ραντεβού.

Πρόκειται για δύο μονάδες της 4ης ΥΠΕ που σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης, θα βρίσκονται στην Πλατεία Αριστοτέλους (απέναντι από το Ολύμπιον) από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, παρέχοντας στους πολίτες, ηλικίας άνω των 12 ετών, τη δυνατότητα να κάνουν το εμβόλιο κατά της Covid, χωρίς να χρειαστεί να κλείσουν ραντεβού.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υποδιοικήτρια της 4ης ΥΠΕ, Ειρήνη Χατζοπούλου, η επιλογή της ημέρας έγινε με δεδομένο ότι αναμένεται να υπάρξει αυξημένη κίνηση στο κέντρο της πόλης λόγω της Βlack Friday.

«Εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι, λογικά, θα υπάρχει αυξημένη κίνηση στο κέντρο λόγω της ημέρας. Δεν ξέρω αν θα έχουμε σύμμαχο τον καιρό, σε κάθε περίπτωση όμως είναι δεδομένο ότι για άλλη μια φορά οι υγειονομικοί μας θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Οι εμβολιασμοί στις δύο Κινητές Μονάδες θα πραγματοποιούνται από προσωπικό των Κέντρων Υγείας του νομού Θεσσαλονίκης που υπάγονται στην αρμοδιότητα της 4ης ΥΠΕ και οι δύο Κινητές Μονάδες αντιστοιχούν σε 7-8 εμβολιαστικές γραμμές. Μπορούν να εμβολιαστούν πολίτες ηλικίας άνω των 12 ετών με πρώτη ή με αναμνηστική δόση. Όσοι κάνουν την πρώτη δόση θα λάβουν στο κινητό τους αυτοματοποιημένο μήνυμα που τους παραπέμπει, ανάλογα με τον ταχυδρομικό κωδικό τους, στο εμβολιαστικό κέντρο όπου θα κάνουν τη δεύτερη δόση» σημείωσε.

emvoliablack.jpg

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα