tennis kakopoiisi anilikou
«Του την πέφτουν όλα τα πιτσιρίκια και οι μανάδες. Ένα νέο παιδί πόσο να αντισταθεί;» δηλώνει ο πατέρας του προπονητή που συνελήφθη για τη σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών

Προκλητικός εμφανίζεται ο πατέρας του προπονητή τένις που συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης δύο ανήλικων κοριτσιών.

Σε δηλώσεις του στο Livenews, εμφανίζεται να μην έχει συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα των πράξεων που αποδίδονται στον γιο του και κάνει λόγο για μια «καλά οργανωμένη σκευωρία» σε βάρος του παιδιού του. Αναφέρει ακόμη, πως ο γιος του είχε σχέση με τη μία από τις δύο 14χρονες που τον κατηγορούν. 

«Η δική του η πλευρά λέει ότι είναι αθώος, δεν έχει κάνει βιασμό ούτε τίποτα. Απλώς τα είχε, είχε μια σχεσούλα δεν ξέρω πόσο καιρό. Είναι ένα μπέρδεμα, ένα τελείως τραγικό μπέρδεμα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει. Έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια», τονίζει χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του πατέρα γίνονταν όλο και πιο προκλητικές, καθώς ο ίδιος τόνισε πως ο προπονητής γινόταν «στόχος επίμονου φλερτ» από νεαρές αθλήτριες και τις μητέρες τους και «δεν γινόταν να «αντισταθεί».

«Όλα τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, ακόμα και μανάδες, αλλά πόσο να αντισταθεί; Ένα νέο παιδί πόσο να αντισταθεί; Όταν αφήνουν τα παιδιά τους, φεύγουν και τα τρέχει τώρα τέσσερις μέρες στη Βουλγαρία, στα Σκόπια…Φταίμε όλοι μαζί… Δυστυχώς φταίμε όλοι μαζί», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο γιος μου έχει ελαφρυντικά. Υπήρχε η συναίνεση της μαθήτριας»

Πως έχει ελαφρυντικά ο νεαρός προπονητής, υποστήριξε ο πατέρας του, καθώς είχε την συναίνεση της 14χρονης μαθήτριας.

«Ούτε βιασμός υπάρχει ούτε τίποτα δεν υπάρχει. Η καταγγελία είναι μόνο ότι ήταν με την κόρη του και ήταν ανήλικη. Τίποτε άλλο, δεν είχε βιασμό με συναίνεση κάθισε το κορίτσι. Δεν είχε κανένα θέμα, έρχονταν και στο σπίτι μου. Ο πατέρας αυτός θέλει να εκδικηθεί τον γιο μου με ό,τι τρόπο υπάρχει. Δεν είπα ότι είναι αθώος ο γιος μου, γιατί έχεις τον πειρασμό δίπλα σου. Λοιπόν και τα παιδιά του την πέφτανε στα ίσα. Ποια μαθήτρια δεν θέλει τον καθηγητή της που είναι ωραίος και άνετος. Και ποια οικογένεια δεν θέλει έναν καθηγητή για την κόρη της», είπε.

Υπενθυμίζεται πως ο προπονητής κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά δύο αθλήτριές του, ηλικίας 14 ετών, γεγονός που έγινε γνωστό όταν οι κοπέλες εκμυστηρεύτηκαν στους γονείς τους τι είχε συμβεί, αποκαλύπτοντας ότι το ίδιο πρόσωπο φέρεται να είχε πράξει το ίδιο και με άλλες συναθλήτριές τους.

Οι γονείς των δύο κοριτσιών αμέσως επισκέφτηκαν τη ΓΑΔΑ και το Τμήμα Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του προπονητή, ο οποίος και συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη.

Ο συγκεκριμένος προπονητής τένις κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ΄ εξακολούθηση.

Ο προπονητής αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης 9 Νοεμβρίου στον ανακριτή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ιδιωτική ιατρική
Εγκρίθηκε η πρώτη ιδιωτική ιατρική σχολή - Ποια εταιρεία βρίσκεται από πίσω
Ιδιωτική Ιατρική Σχολή, με συνεργασία CVC και Πανεπιστήμιου Λευκωσίας, πήρε την πρώτη έγκριση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού
Εγκρίθηκε η πρώτη ιδιωτική ιατρική σχολή - Ποια εταιρεία βρίσκεται από πίσω