Συνελήφθη 35χρονος προπονητής τένις για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο προπονητής εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή των βορείων προαστίων από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων έπειτα από καταγγελίες γονέων.
Ο προπονητής κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά δύο αθλήτριές του, ηλικίας 14 ετών, γεγονός που έγινε γνωστό όταν οι κοπέλες εκμυστηρεύτηκαν στους γονείς τους τι είχε συμβεί, αποκαλύπτοντας ότι το ίδιο πρόσωπο φέρεται να είχε πράξει το ίδιο και με άλλες συναθλήτριές τους.
Οι γονείς των δύο κοριτσιών αμέσως επισκέφτηκαν τη ΓΑΔΑ και το Τμήμα Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του προπονητή, ο οποίος και συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη.
Ο συγκεκριμένος προπονητής τένις κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ΄ εξακολούθηση.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της αστυνομίας:
Συνελήφθη με ένταλμα την 5-11-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ' εξακολούθηση.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom