Κορονοϊός: «Βράζουν» Αττική, Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία - Η κατανομή
ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS
Η κατανομή κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα - Μεγάλη διασπορά σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία

Σε 7.335 «εκτοξεύτηκαν» τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα, την ώρα που Αττική, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία και άλλες περιοχές «βράζουν» από τη μεγάλη διασπορά στην κοινότητα.

Πιο αναλυτικά, στην Αττική καταγράφονται 1.455 κρούσματα.

Η κατανομή έχει ως εξής:

  • Ανατολική Αττική 175
  • Βόρειος Τομέας Αθήνας 185
  • Δυτική Αττική 64
  • Δυτικός Τομέας Αθήνας 195
  • Κεντρικός Τομέας Αθήνας 425
  • Νήσων 12
  • Νότιος Τομέας Αθήνας 175
  • Πειραιάς 224

Στη Θεσσαλονίκη καταγράφονται 1.298 κρούσματα.

Στη Θεσσαλία καταγράφονται 897 κρούσματα.

Η κατανομή έχει ως εξής:

  • Καρδίτσα 97
  • Λάρισα 416
  • Μαγνησία 253   
  • Σποράδες 7
  • Τρίκαλα 124

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ τη Δευτέρα:

katanomi
katanomi 2

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τι να τρώτε το βράδυ για ν΄αδυνατίσετε;
Η Ιδανική ώρα για βραδινό για που κρατάει το σάκχαρο υπό έλεγχο
Ο χρόνος και η σύνθεση του βραδινού γεύματος φαίνεται να επηρεάζουν άμεσα τα επίπεδα γλυκόζης το πρωί, ειδικά σε άτομα με προδιαβήτη ή διαβήτη τύπου...
Η Ιδανική ώρα για βραδινό για που κρατάει το σάκχαρο υπό έλεγχο
makaronopita
Μακαρονόπιτα χωριάτικη: Παράδοση και γεύση στο γιορτινό τραπέζι
Χορταστική, αρωματική και με πλούσια γέμιση, συνδυάζει τα μακαρόνια με φέτα, αυγά και γάλα, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που θυμίζει σουφλέ.
Μακαρονόπιτα χωριάτικη: Παράδοση και γεύση στο γιορτινό τραπέζι