Εξήλθε από τη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», μετά από έναν μήνα νοσηλείας από επιπλοκές του κορονοϊού, η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττα Γιαννάκου.
Η 70χρονη βουλευτής νοσηλευόταν στη ΜΕΘ για σχεδόν ένα μήνα, ενώ αναμένεται να συνεχίσει την αποθεραπεία στο νοσοκομείο για όσο κριθεί απαραίτητο.
Η Μ. Γιαννάκου διαγνώστηκε με κορονοιό στα τέλη Σεπτεμβρίου και λίγες ημέρες αργότερα κρίθηκε απαραίτητο να εισαχθεί για νοσηλεία καθώς έχει υποκείμενα νοσήματα, ενώ είχε επίσης νοσηλευτεί τον περασμένο Ιούνιο στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού.
<script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js"></script><glomex-player data-integration-id="40599z13jz16q3xa" data-playlist-id="v-cfaac5ow1la9-st" data-width="588" data-height="330"></glomex-player>
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Σαρώνει το Γενάρη του 2026 η πιο εύκολη Πιστοποίηση Ιταλικών για το ΑΣΕΠ
Ποιo είναι φυσικό αντιοξειδωτικό που καθυστερεί το γκριζάρισμα των μαλλιών
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2
Alfavita Newsroom