Κορονοϊός: 3.199 κρούσματα, 43 θάνατοι, 353 διασωληνωμένοι
Πάνω από 3.000 κρούσματα κορονοϊού για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.199 , εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 714.283 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 50.8% άνδρες.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 149 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.248 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

koronoios

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 353 (61.5% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 έτη. To 81.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 310 (87.82%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 43 (12.18%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.282 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 239 (ημερήσια μεταβολή -4.4%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 217 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 39 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 43, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 15.598 θάνατοι. Το 95.3% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

koronoios

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πολλαπλό βιβλίο
Το υποτιθέμενο «πολλαπλό» βιβλίο αντικαθιστά στην πράξη το μοναδικό σχολικό εγχειρίδιο… με ένα άλλο μοναδικό
Σχολικά βιβλία με… φροντιστήρια και… κρεμάλες: Λάθη, links και εικόνες που προβληματίζουν
Το υποτιθέμενο «πολλαπλό» βιβλίο αντικαθιστά στην πράξη το μοναδικό σχολικό εγχειρίδιο… με ένα άλλο μοναδικό
σεισμός
Προειδοποίηση για μεγάλο σεισμό: Τι λέει ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος για τον Κορινθιακό
«Καμπανάκι» από Γεράσιμο Παπαδόπουλο: «Αντίστροφη μέτρηση για ισχυρό σεισμό στον Κορινθιακό»
Προειδοποίηση για μεγάλο σεισμό: Τι λέει ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος για τον Κορινθιακό