Κορονοϊός: 3.279 κρούσματα, 38 θάνατοι, 351 διασωληνωμένοι
Πάνω από 3.000 και σήμερα τα νέα κρούσματα και 38 θάνατοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.279, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 704.211 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 50.8% άνδρες.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 139 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.400 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

statistika_koronoios

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 351 (65.0% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 έτη. To 81.5% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 311 (88.6%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 40 (11.4%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.259 ασθενείς.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 213 (ημερήσια μεταβολή +10.94%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 207 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 39 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 38, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 15.485 θάνατοι. Το 95.3% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

statistika_koronoios

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητές
Ανάγκη για λιγότερους μαθητές ανά σχολική αίθουσα – Ζήτημα ασφάλειας και παιδαγωγικής ποιότητας
Νομοθετικό πλαίσιο και όρια χωρητικότητας - Η πραγματικότητα στις σχολικές αίθουσες
Ανάγκη για λιγότερους μαθητές ανά σχολική αίθουσα – Ζήτημα ασφάλειας και παιδαγωγικής ποιότητας
usb
Ποια συσκευή δεν πρέπει ποτέ να συνδέεις στο αυτοκίνητό σου
Μια απλή και συχνή συνήθεια, όπως η φόρτιση του κινητού μέσα στο αυτοκίνητο, μπορεί να αποδειχθεί πιο επικίνδυνη απ’ όσο φανταζόμαστε.
Ποια συσκευή δεν πρέπει ποτέ να συνδέεις στο αυτοκίνητό σου
κερκυρα
ΕΛΜΕ Κέρκυρας: Για την αποκατάσταση της αλήθειας (Σχετικά με τις δηλώσεις δηλώσεις του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων)
Αντιπαράθεση της ΕΛΜΕ Κέρκυρας με ΠΔΕ Ιονίων Νήσων και ΔΔΕ Κέρκυρας
ΕΛΜΕ Κέρκυρας: Για την αποκατάσταση της αλήθειας (Σχετικά με τις δηλώσεις δηλώσεις του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων)