kasidiaris
Επιπλέον μέτρα που θα απαγορεύουν τα κηρύγματα μίσους του Ηλία Κασιδιάρη μέσα από τις φυλακές εισηγείται η Σοφία Νικολάου - Η απόφαση αυτή ενδέχεται να είναι οδηγός και για τα υπόλοιπα έγκλειστα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης

Επιπλέον μέτρα στις φυλακές Δομοκού, προκειμένου να μην επιτρέπεται οποιαδήποτε επικοινωνία του Ηλία Κασιδιάρη που θα μπορούσε να εμπεριέχει σε ομιλίες και κηρύγματα μίσους, εισηγήθηκε η γενική γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου.

Σύμφωνα με το Open, η Σοφία Νικολάου μετέφερε την εισήγησή της στο συμβούλιο των φυλακών, το οποίο θα πάρει την τελική του απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να αποφασίσει να επιτρέπονται μόνο οι προσωπικές επικοινωνίες του καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη. 

Μάλιστα, η απόφαση αυτή ενδέχεται να είναι οδηγός και για τα υπόλοιπα έγκλειστα μέλη της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή».

Η απόφαση αναμένεται ακόμη και εντός της ημέρας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!