Αυτός είναι ο 30χρονος που συνελήφθη για την επίθεση στα μέλη της ΚΕΕΡΦΑ – Μέλος της φασιστικής ProPatria
Ο Μ.Π., ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας, στα Άνω Λιόσια και ήδη έχει αναγνωριστεί από τα θύματά του τα οποία κλήθηκαν στη ΓΑΔΑ

Γνώριμος των Αρχών είναι ο 30χρονος που συνελήφθη για την άγρια φασιστική επίθεση που δέχθηκαν μέλη της ΚΕΕΡΦΑ το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία του Νέου Ηρακλείου.

Πρόκειται για τον Μ.Π., ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου, στα Άνω Λιόσια και ήδη έχει αναγνωριστεί από τα θύματά του τα οποία κλήθηκαν στη ΓΑΔΑ.

nazi2.png

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μ.Π., είχε προσαχθεί τον περασμένο Ιούλιο για τα επεισόδια στη συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στην Αθήνα. Ανήκει στην φασιστική/νεοναζιστική ομάδα Propatria (στα λατινικά η φράση: για την πατρίδα) τα μέλη της οποίας ως κοινό έχουν την ενασχόληση με τις πολεμικές τέχνες σε δικά τους κλειστά club, και όπως οι ίδιοι λένε:

«H ομάδα Propatria βάζει πάνω από όλα την Εθνική μας καταγωγή, την Ευρωπαϊκή μας ταυτότητα και τα Εθνικιστικά μας ιδεώδη. Αυτοί είναι οι τρεις βασικοί πυλώνες τους οποίους υιοθετούν όλοι όσοι συμμετέχουν στο Propatria. Στις τάξεις μας και στα φεστιβάλ μας μπορείς να συναντήσεις από Εθνικιστές, Εθνικοσοσιαλιστές, Φασίστες με κοινό το ριζοσπαστικό στοιχείο που είναι έντονο ανάμεσα τους».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα