Τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη εργαζόμενου του Δήμου σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην Κω, με την αστυνομία να αναζητά πλέον τον ασυνείδητο οδηγό του οχήματος.
Το ατύχημα έγινε όταν ο εργαζόμενος στον τομέα της καθαριότητας, κατέβηκε από το απορριμματοφόρο προκειμένου να μαζέψει τα σκουπίδια στην περιοχή Ψαλίδι, από κάδο και ο άγνωστος οδηγός, έχοντας αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα, τον παρέσυρε και τον πέταξε σε μεγάλη απόσταση.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκινήτου, όχι μόνο δεν ακινητοποίησε το όχημα για να δώσει τις πρώτες βοήθειες, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και απομακρύνθηκε από το σημείο.
Ο άτυχος εργαζόμενος παρέμεινε στο οδόστρωμα για αρκετή ώρα, έως ότου φτάσει στο σημείο ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου
Fuel Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πόσα χρήματα δικαιούστε
Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google
Alfavita Newsroom