Eξελίξεις έχει η υπόθεση στα Γλυκά Νερά σε σχέση με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, της κόρης της Καρολάιν που δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγό της.
«Στο δικαστήριο δεν πρόκειται να αντιδικήσουμε με τους γονείς της Καρολάιν», δήλωσε μέσω του δικηγόρου της στον ΑΝΤ1 η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αποσύροντας το αίτημα συνεπιμέλειας με τους γονείς της Καρολάιν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς συναντήθηκαν στην Αλόνησο, όπου μετακόμισαν οι γονείς του Μπάμπη.
Οι γονείς της Καρολάιν έχουν δώσει στους γονείς του Μπάμπη το ελεύθερο να βλέπουν το παιδί όποτε θέλουν, πέραν των οδηγιών του δικαστηρίου.
Οι σχέσεις με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο
Σε αντίθεση με τους γονείς του, οι σχέσεις της μητέρας και του πατέρα της Καρολάιν με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο είναι πολύ ψυχρές, δεν επικοινωνούν μαζί του, παρά μόνο τα τηλέφωνα που τους παίρνει αυτός, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Σκάει στην Εκπαίδευση νέα μεγάλη "Βόμβα" για Ιταλικό Πανεπιστήμιο
Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google
Alfavita Newsroom