Γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και την παρακολουθούσε»
Νέες αποκαλύψεις από την ξαδέρφη της Δώρας για τη γυναικοκτονία στη Ρόδο

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για τη δράση του δολοφόνου της Ντόρας στη γυναικοκτονία στη Ρόδο.

Η ξαδέρφη της 32χρονης Δώρας ισχυρίστηκε ότι ο δράστης της γυναικοκτονίας στη Ρόδο είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και την παρακολουθούσε πριν τη δολοφονήσει.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι «δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος πήρε τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου για το τίποτα. Δεν την παρακάλεσε να τα ξαναβρούν. Ένας άνθρωπος που αγαπάει, παρακαλάει». 

Σύμφωνα με την ίδια, η Δώρα ήταν μαζί με τον δράστη για 8 μήνες, ωστόσο τους 6 πρώτους μήνες δεν είχε δείξει σημάδια χειριστικής ή βίαιης συμπεριφοράς. «Στους 6 μήνες δεν είχε δείξει τίποτα, αλλά βρίσκονταν λίγο γιατί ήταν η καραντίνα και η Δώρα διάβαζε για το μεταπτυχιακό. Από το καλοκαίρι που τελείωσε με τις σπουδές της, άρχισαν να βρίσκονται πιο πολύ και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Νοίκιασαν ένα σπίτι, το έφτιαξαν, η Δώρα ήταν χαρούμενη», είπε.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι τα πρώτα μικρά σημάδια φάνηκαν, όταν έμειναν μαζί, αλλά δεν ήταν ποτέ βίαιος. «Της έλεγε μη δεις τηλεόραση μόνη σου. Έλα να κοιμόμαστε μαζί. Οπότε η Δώρα σκεφτόταν ότι απλώς θέλει να κοιμούνται μαζί, επειδή μόλις είχαν συγκατοικήσει», επισήμανε. 

Η ξαδέρφη του θύματος υποστήριξε ότι η Δώρα δεν ήξερε ότι είχε προβλήματα με τις προηγούμενες σχέσεις του. «Ακόμα και να είχε σπρώξει κοπέλα και να το ήξερε, δε θα ήταν μαζί του», είπε. 

Μετά τον χωρισμό τους, η Μαρία ανέφερε ότι τους φάνηκε ύποπτο που δεν την ενοχλούσε, δεν της έστελνε μηνύματα και ότι το θύμα ένιωθε ανακούφιση. 

Τέλος, αποκάλυψε ότι λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της, η μητέρα της Δώρας της είχε πει ότι ο δράστης είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και την παρακολουθούσε. «Η Ντόρα δεν τον φοβήθηκε ποτέ. Αυτό ήταν το πρόβλημα», κατέληξε. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκαβ
Τραγωδία στη Σκιάθο: Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος οδηγός μηχανής
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Μεγάλης Αμμου όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο 17χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και...
Τραγωδία στη Σκιάθο: Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος οδηγός μηχανής