Γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και την παρακολουθούσε»
Νέες αποκαλύψεις από την ξαδέρφη της Δώρας για τη γυναικοκτονία στη Ρόδο

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για τη δράση του δολοφόνου της Ντόρας στη γυναικοκτονία στη Ρόδο.

Η ξαδέρφη της 32χρονης Δώρας ισχυρίστηκε ότι ο δράστης της γυναικοκτονίας στη Ρόδο είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και την παρακολουθούσε πριν τη δολοφονήσει.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι «δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος πήρε τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου για το τίποτα. Δεν την παρακάλεσε να τα ξαναβρούν. Ένας άνθρωπος που αγαπάει, παρακαλάει». 

Σύμφωνα με την ίδια, η Δώρα ήταν μαζί με τον δράστη για 8 μήνες, ωστόσο τους 6 πρώτους μήνες δεν είχε δείξει σημάδια χειριστικής ή βίαιης συμπεριφοράς. «Στους 6 μήνες δεν είχε δείξει τίποτα, αλλά βρίσκονταν λίγο γιατί ήταν η καραντίνα και η Δώρα διάβαζε για το μεταπτυχιακό. Από το καλοκαίρι που τελείωσε με τις σπουδές της, άρχισαν να βρίσκονται πιο πολύ και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Νοίκιασαν ένα σπίτι, το έφτιαξαν, η Δώρα ήταν χαρούμενη», είπε.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι τα πρώτα μικρά σημάδια φάνηκαν, όταν έμειναν μαζί, αλλά δεν ήταν ποτέ βίαιος. «Της έλεγε μη δεις τηλεόραση μόνη σου. Έλα να κοιμόμαστε μαζί. Οπότε η Δώρα σκεφτόταν ότι απλώς θέλει να κοιμούνται μαζί, επειδή μόλις είχαν συγκατοικήσει», επισήμανε. 

Η ξαδέρφη του θύματος υποστήριξε ότι η Δώρα δεν ήξερε ότι είχε προβλήματα με τις προηγούμενες σχέσεις του. «Ακόμα και να είχε σπρώξει κοπέλα και να το ήξερε, δε θα ήταν μαζί του», είπε. 

Μετά τον χωρισμό τους, η Μαρία ανέφερε ότι τους φάνηκε ύποπτο που δεν την ενοχλούσε, δεν της έστελνε μηνύματα και ότι το θύμα ένιωθε ανακούφιση. 

Τέλος, αποκάλυψε ότι λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της, η μητέρα της Δώρας της είχε πει ότι ο δράστης είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και την παρακολουθούσε. «Η Ντόρα δεν τον φοβήθηκε ποτέ. Αυτό ήταν το πρόβλημα», κατέληξε. 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σαντουιτς
Καπνιστός σολομός: Τι δείχνουν οι έρευνες για πιθανή επιβάρυνση στην υγεία
Τα τελευταία χρόνια, όμως, η επιστημονική κοινότητα εξετάζει πιο προσεκτικά τις πιθανές επιπτώσεις της συστηματικής κατανάλωσής τους στην υγεία.
Καπνιστός σολομός: Τι δείχνουν οι έρευνες για πιθανή επιβάρυνση στην υγεία
fisiki.jpg
Λύνεται παλιό αίνιγμα της φυσικής : Πώς εξελίσσονται οι επιφάνειες στον χρόνο
Το 1986 προτάθηκε η εξίσωση Kardar–Parisi–Zhang (KPZ), ένα θεωρητικό μοντέλο που επιχειρεί να περιγράψει τον τρόπο με τον οποίο "χτίζονται"...
Λύνεται παλιό αίνιγμα της φυσικής : Πώς εξελίσσονται οι επιφάνειες στον χρόνο
μητροπουλος
Μητρόπουλος: Κριτική για τα εργασιακά και την κοινωνική κατάσταση
Σκληρή κριτική στην πορεία των εργασιακών δικαιωμάτων και στη συνολική κοινωνικοοικονομική κατάσταση ασκεί ο Αλέξης Μητρόπουλος.
Μητρόπουλος: Κριτική για τα εργασιακά και την κοινωνική κατάσταση