Ρόδος-Πατέρας γυναικοκτόνου: Συγγνώμη από την οικογένεια της εκπαιδευτικού - Το έκανε από τη μεγάλη του αγάπη
«Ο γιος μου το έκανε από τη μεγάλη του αγάπη», φτάνει στο σημείο να ισχυριστεί ο πατέρας του 40χρονου γυναικοκτόνου που εκτέλεσε με καραμπίνα την εκπαιδευτικό στη Ρόδο - Ζητά «συγγνώμη» από την οικογένεια της Δώρας

«Συγγνώμη» από την οικογένεια της Δώρας ζητάει ο πατέρας του 40χρονου γυναικοκτόνου για τη δολοφονία της 31χρονης εκπαιδευτικού στη Ρόδο. Μάλιστα, αποδίδει την αποτρόπαιη πράξη του γιού του στη... «μεγάλη του αγάπη».

Ο πατέρας του γυναικοκτόνου ανέφερε μεταξύ άλλων στο tlife.gr: «Είμαι και εγώ πατέρας, πονάω αλλά πρέπει να θάψω το παιδί μου, που αυτοκτόνησε». Ωστόσο, προσπαθεί να αποδώσει τη δολοφονία της 31χρονης εκπαιδευτικού σε «έγκλημα πάθους», καθώς έφτασε μέχρι το σημείο να ισχυριστεί: «Ο γιος μου το έκανε από τη μεγάλη του αγάπη».

Υποστηρίζει δε ότι «το παιδί μου έμεινε τυφλό για δύο χρόνια», ενώ δεν παίρνει θέση για τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του και της πρώην συντρόφου του για βίαιη και χειριστική συμπεριφορά.

Από την πλευρά της, η 31χρονη εκπαιδευτικός φοβόταν για τη ζωή της. Μάλιστα έλεγε στην ξαδέρφη της πριν από 10 μέρες ότι «θα γίνουμε θέμα στις ειδήσεις». Εξέφρασε δε την επιθυμία της να χωρίσει, φοβόταν τη βίαιη και χειριστική συμπεριφορά του 40χρονου και γι' αυτό έδωσε τέλος στη σχέση της.

Όμως, ο άνδρας της έστησε καρτέρι θανάτου και την εκτέλεσε εν ψυχρώ με καραμπίνα στη μέση του δρόμου. Στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του στη Ρόδο και αυτοκτόνησε.

Το βίαιο παρελθόν του γυναικοκτόνου

Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το βίαιο παρελθόν του γυναικοκτόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη dimokratiki.gr, ο 40χρονος γυναικοκτόνος είχε επιθετική συμπεριφορά έναντι συντρόφων του και στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε προκαταρκτική εξέταση που παραγγέλθηκε από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για εκβίαση και πρόσκληση σωματικών βλαβών σε 40χρονη σύντροφο του.

Η 40χρονη επί 4μήνο υποψιαζόταν ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα και παρακολουθούσε την κάθε της κίνηση.

Η πρώην σύζυγός του είχε προσφύγει στα αστικά και ποινικά δικαστήρια με αίτημα την έκδοση απόφασης με την οποία θα του απαγορευτεί να προσβάλλει την προσωπικότητά της, καθώς και να μην πλησιάζει την ίδια, την κατοικία και τον τόπο εργασίας της, στα 500 μέτρα.

Είχε ζητηθεί να παύσει να την παρακολουθεί και να εμποδίζει την ελεύθερη κίνησή της, να παύσει να παραβιάζει το άσυλο της κατοικίας της και το απόρρητο της ιδιωτικής της ζωής και τέλος να απέχει από κάθε παράνομη πράξη εις βάρος της ψυχικής και σωματικής της υγείας, ώστε να προληφθεί η καθημερινά απειλούμενη σωματική της ακεραιότητα.

Συγκλονίζουν οι γονείς της εκπαιδευτικού - «Ούτε να βλέπει τηλεόραση μόνη της»

Παράλληλα, συγκλονίζουν οι δηλώσεις των γονέων και της αδερφής της δασκάλας.

«Κάποια στιγμή μου λέει ‘’μαμά θα μείνουμε μαζί, δεν θέλω να μπλέξουμε οικογένειες’’. Μου έλεγε ‘’έχω το μεταπτυχιακό, δεν θέλω επισκέπτες, θέλω να έχω το γραφείο μου’’. Ο κύριος την ζήλευε. Έμειναν μαζί από τον Ιούλιο. Αύγουστος πήγαν διακοπές 2-3 εβδομάδες. Εκεί κάτι έγινε στην Κάλυμνο, και έδειξε άλλον εαυτό» δήλωσε η μητέρα της, η κ. Κατερίνα στο Mega.

Ο δράστης ζήλευε αφόρητα το θύμα. «Της έλεγε δεν θα βγεις έξω. Άφηνε το κλειδί πίσω από την πόρτα για να βλέπει τι ώρα γυρνάει» είπε.

Σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος, η κόρη της της εκμυστηρεύτηκε μετά τις διακοπές ότι σκοπεύει να χωρίσει. «Μαμά αποφάσισα να χωρίσω. Της λέω το κρεβάτι σου είναι εδώ, σε περιμένει».

«Μια μέρα» συνέχισε η μητέρα του θύματος, «με πήρε 4 η ώρα τα ξημερώματα η κόρη μου και μου λέει ‘’μαμά είναι τρελός αυτός ο άνθρωπος έχει πρόβλημα. Θέλω να χωρίσω’’. Και μετά του λέει ‘’τα είπα και στην μάνα μου. Μη νομίζεις ότι δεν μιλάω δεν μιλάω’’».

Μάλιστα, ο δράστης φέρεται να έλεγε στο θύμα «δεν θέλω να βλέπεις τηλεόραση μόνη σου. Θέλω όταν πάω για ύπνο να κοιμάσαι».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

enorgani
Ενόργανη Γυμναστική: Η προκήρυξη Πανελλήνιων αγώνων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων Ενόργανης Γυμναστικής, Ρυθμικής Γυμναστικής και Τραμπολίνο των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., σχολικού έτους 2023-2024
Ενόργανη Γυμναστική: Η προκήρυξη Πανελλήνιων αγώνων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ