gynaikoktonia_rodos_31hronis_-_dolofonia
Ρόδος: Το τελευταίο τηλεφώνημα της Δώρας σε φίλη της πριν τη γυναικοκτονία «Ευτυχώς χώρισα» - Είναι η ενδέκατη γυναικοκτονία για το 2021

Η γυναικοκτονία της 31χρονης δασκάλας στη Ρόδο είναι η ενδέκατη μέσα στο 2021 καθώς επιπλέον 10 γυναίκες δολοφονήθηκαν από συζύγους ή συντρόφους από τις αρχές του έτους.

Αυτή την στιγμή ξεδιπλώνεται η έρευνα της αστυνομίας στη Ρόδο, με στόχο να αποτυπωθούν όλες οι λεπτομέρειες της στυγερής γυναικτονίας της 31χρονης εκπαιδευτικο στην περιοχή Ροδίνι, από τον 40χρονο πρώην σύντροφο της λίγο διάστημα μετά τον χωρισμό τους.

Η έρευνα της αστυνομίας επικεντρώνεται  στο τηλέφωνο της 31χρονης εκπαιδευτικού, για ν' αποκτήσουν μια καλύτερη εικόνα για τα αίτια της τραγωδίας στο «νησί των ιπποτών».

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, μία μόλις ημέρα νωρίτερα, η 31χρονη δασκάλα είχε τηλεφωνήσει σε πολύ καλή φίλη της και της είχε αποκαλύψει την απόφασή της να χωρίσει με τον 40χρονο. «Γλίτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Γλίτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς χώρισα», φέρεται να είπε το θύμα, ένα 24ωρο πριν ο 40χρονος την πυροβολήσει και τη σκοτώσει με δύο σφαίρες.

γυναικοκτονια ροδος

Μάλιστα, φέρεται να ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη και ανακουφισμένη το περασμένο βράδυ καθώς δεν μπορούσε ούτε για καφέ να πάει τον τελευταίο καιρό, κάτι που μπόρεσε να κάνει την Τρίτη (21/09), σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Φίλη της Δώρας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του OPEN αποκάλυψε ότι η κοπέλα είχε όνειρα για το μέλλον. «Τον τελευταίο καιρό σπούδαζε. Έκανε ένα μεταπτυχιακό, είχε πολλά όνειρα και δυστυχώς κόπηκαν μέσα σε μια στιγμή» είπε συγκεκριμένα.

Μετά την γυναικοκτονία, αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του δράστη και τον εντόπισαν νεκρό, καθώς είχε βάλει τέλος στη ζωή του. «Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω», είχε γράψει σε ένα σημείωμα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα…

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα