Στάση εργασίας και κινητοποίηση διανομέων της efood έχει προγραμματιστεί στην Αθήνα αύριο Τετάρτη. Ανάλογες κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα σε μια σειρά πόλεις όπως Θεσσαλονίκη, Χανιά, Λάρισα, Πάτρα
Στην κινητοποίηση καλούν το Συνδικάτο Επισιτισμού, Τουρισμού Ξενοδοχείων & Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Αττικής και η Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου για Ταχυμεταφορείς (courier), Ταχυδιανομείς (delivery) και Υπαλλήλους Εξωτερικών Εργασιών με Δίκυκλο (Σ.Β.Ε.Ο.Δ).
Το κάλεσμα σε προσυγκέντρωση στο Πεδίο Άρεως είναι στις 11πμ ενώ πρόκειται να ακολουθήσει μοτοπορεία. Η στάση εργασίας, είναι 12 μ. – 4 μ.μ. και η μοτοπορεία θα κατευθυνθεί στο υπουργείο Εργασίας και στη συνέχεια στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ