Thumbnail

Μια ηλικιωμένη γυναίκα πέθανε μετά από ξυλοδαρμό που δέχθηκε από έναν 20χρονο διαρρήκτη που μπήκε μέσα στο σπίτι της, στον Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, η διάρρηξη σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της 1ης Σεπτεμβρίου. Ο 20χρονος δράστης κατάφερε να «μπουκάρει» στο σπίτι από την πίσω μεριά.

Ο νεαρός φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως όταν διαπίστωσε ότι μέσα στο σπίτι βρισκόταν η ηλικιωμένη, άρχισε να τη χτυπά προκειμένου να του αποκαλύψει πού έκρυβε τις οικονομίες της. Όπως υποστήριξε ενώπιον των αστυνομικών, από τα χτυπήματα η 88χρονη έχασε τις αισθήσεις και τότε εκείνος τράπηκε σε φυγή, χωρίς να πάρει κάτι.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε το πρωί της 2ας Σεπτεμβρίου η οικιακή βοηθός χωρίς τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Εκεί νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και κατέληξε το πρωί της 4ης Σεπτεμβρίου.

Πώς έφτασε στα ίχνη του δράστη η ΕΛΑΣ

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ανέλαβαν τη διερεύνηση του περιστατικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, συνέλεξαν υλικό από κάμερες ασφαλείας από την περιοχή στο οποίο εντοπίστηκε να κυκλοφορεί πλησίον της οικίας της ηλικιωμένης ο 20χρονος, λίγη ώρα μετά το συμβάν.

Παράλληλα, στην οικία της ηλικιωμένης εντοπίστηκε αποτύπωμα του δράστη ενώ υπήρχε και μαρτυρία γείτονα που έδειξε τον 20χρονο ως τον δράστη της αποτρόπαιας πράξης.

Ο δράστης κλήθηκε από την ΕΛΑΣ για κατάθεση και εκεί ομολόγησε την πράξη του. Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα