Υπουργείο Παιδείας: Σχέδιο «START» για την επαγγελματική εκπαίδευση – Στα 182 εκατ. ευρώ η χρηματοδότηση της μαθητείας

Κοινωνία 0

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινο μετάλλιο η Σταματοπούλου στην κολύμβηση

alexandra stamatopoulou xalkino metallio tokyo
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το ένατο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο κατέκτησε η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου στα 50μ. ύπτιο κατηγορίας S4 - Έκτο χάλκινο για την Ελλάδα

Χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο κατηγορίας S4 κατέκτησε η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε σε χρόνο 49.63 και κατέλαβε την τρίτη θέση στον τελικό, πίσω από τις Κινέζες Γιου Λιου (44.68, παγκόσμιο ρεκόρ) και Γιανφέι Ζου (48.42).

Πρόκειται για το ένατο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020» και το έκτο χάλκινο. Επιπλέον είναι το τρίτο μετάλλιο σε αγώνισμα κολύμβησης, μετά τα χάλκινα των Δήμου Μιχαλεντζάκη και Αντώνη Τσαπατάκη.

Υπενθυμίζεται ότι το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα Πρόσθιο SB11 κατέκτησε η Καρολίνα Πελενδρίτου, πετυχαίνοντας παγκόσμιο ρεκόρ.

Η Κινέζα Λιου Γιου πέτυχε μάλιστα παγκόσμιο ρεκόρ με χρόνο 44.68. Η επίσης Κινέζα, Ζου Γιανφέι, τερμάτισε δεύτερη σε χρόνο 48.42.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία