Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες σήμερα

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά σήμερα Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021. Θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά: Τοπικές νεφώσεις αναμένονται τις πρώτες ώρες του εικοσιτετραώρου σε Κεντρική Μακεδονία, Ανατολική Θεσσαλία και Στερεά ενώ σποραδικές βροχές θα σημειωθούν σε Ανατολική Θεσσαλία και Στερεά. Σταδιακά από το πρωί θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη Χαλκιδική, στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη από το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρά και υπάρχει πιθανότητα χαλαζοπτώσεων.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 10 έως 28 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 17 έως 33, στη Θεσσαλία από 19 έως 33, στην Ήπειρο από 12 έως 32, στην Ανατολική Στερεά από 20 έως 34, στη Δυτική Στερεά από 15 έως 33, στην Πελοπόννησο από 14 έως 33, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 30, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 20 έως 30, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 20 έως 34, στις Κυκλάδες από 22 έως 32, στα Δωδεκάνησα από 25 έως 31 και στην Κρήτη από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και από το μεσημέρι 4 έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα μεταβαλλόμενοι ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Πιθανότητα τοπικών βροχών και ενδεχομένως καταιγίδων υπάρχει από το μεσημέρι, κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και από το μεσημέρι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

απθ
Συμπαράσταση ΔΕΠ-ΠΑΜΑΚ στους διωκόμενους καθηγητές του ΑΠΘ – Ζητούν κατάργηση του νέου νόμου
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: «Ο νόμος 5224/2025 φιμώνει την ακαδημαϊκή ελευθερία»
Συμπαράσταση ΔΕΠ-ΠΑΜΑΚ στους διωκόμενους καθηγητές του ΑΠΘ – Ζητούν κατάργηση του νέου νόμου
ΕΟΠΠΕΠ
Άμεση ανταπόκριση ΕΟΠΠΕΠ: Στην πλατφόρμα iek.eoppep.gr οι αιτήσεις αποφοίτων ΣΑΕΚ - Όλα λειτουργούν ομαλά!
Με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα ανταποκρίθηκε ο ΕΟΠΠΕΠ στον μεγάλο φόρτο αιτήσεων για τις εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων των...
Άμεση ανταπόκριση ΕΟΠΠΕΠ: Στην πλατφόρμα iek.eoppep.gr οι αιτήσεις αποφοίτων ΣΑΕΚ - Όλα λειτουργούν ομαλά!
εξετάσεις
Κέρκυρα: Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν μεθοδεύσεις, αυθαιρεσία και «εκπαίδευση express» στις εξετάσεις PISA
Καταγγελία από την ΕΛΜΕ Κέρκυρας για εκφοβισμό καθηγητών και αλλοίωση του δείγματος της PISA
Κέρκυρα: Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν μεθοδεύσεις, αυθαιρεσία και «εκπαίδευση express» στις εξετάσεις PISA