Μόσιαλος για Τσιτσιπά: Απογοήτευση μετά τη δήλωση για το εμβόλιο
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά ότι δεν έχει εμβολιαστεί και πως πρόκειται να το πράξει όταν καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, σχολίασε με ανάρτησή του στο Facebook ο καθηγητής του LSE, Ηλίας Μόσιαλος

Τα όσα δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τα εμβόλια έναντι του κορονοϊού, σύμφωνα με τις οποία ο αθλητής δεν θα εμβολιαστεί μέχρι ο εμβολιασμός να γίνει υποχρεωτικός, σχολίασε με ανάρτησή του ο καθηγητής του LSE, Ηλίας Μόσιαλος, τονίζοντας πως «τέτοιου είδους δηλώσεις θα πρέπει να μας προβληματίσουν».

Στην ανάρτησή του στο facebook ο κ. Μόσιαλος αναφέρθηκε και στα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού στις ηλικίες 18-24 ετών, χαρακτηρίζοντας την εξέλιξη αυτή ως πραγματικό πρόβλημα.

Η ανάρτηση Μόσιαλου

«Μόνο το 39% των συμπατριωτών μας ηλικίας 18-24 ετών έχουν κάνει το εμβόλιο (με κίνητρα και χωρίς κίνητρα). Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα και υπερβαίνει τις δηλώσεις του πρώην; ειδώλου (το ερωτηματικό το βάζω γιατί πολλές φορές η πορεία από την απαξίωση στην αποθέωση είναι μισό τσιγάρο δρόμος, ειδικά στη χώρα μας).

Η δήλωση που τόσο απογοήτευσε, γιατί έγινε από επώνυμο που μπορεί να επηρεάσει την κοινή γνώμη, ας μας προβληματίσει γενικότερα. Οι ελάχιστες παρενέργειες των εμβολίων είναι ειδήσεις καθημερινά και όχι το πόσοι έχουν σωθεί λόγω της προστασίας των εμβολίων.

Ο άδικος θάνατος ενός εμβολιασμένου συμπατριώτη μας γίνεται κυρίαρχη είδηση ενώ "ξεχνάμε" ότι είχαμε 13,204 άδικους θανάτους ανεμβολίαστων συμπατριωτών μας μέχρι στιγμής. Στο διαδίκτυο αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές προβάλλονται απόψεις για τα εμβόλια από ‘πανεπιστημιακούς’ και ‘ειδικούς’ μπροστά στις οποίες η ανώριμη τοποθέτηση του επωνύμου τενίστα είναι ήσσονος σημασίας.

Ενόχλησε ο κ. Τσιτσιπάς αλλά μήπως πέρα από το δέντρο να δούμε και το δάσος;», γράφει ο κ. Μόσιαλος.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καραανλης
Αιχμές Καραμανλή για κυβέρνηση: «Οι παρακολουθήσεις τραυματίζουν τη Δημοκρατία»
Διπλό μήνυμα για ελληνοτουρκικά και κράτος δικαίου – Σκληρή προειδοποίηση για τη «Γαλάζια Πατρίδα»
Αιχμές Καραμανλή για κυβέρνηση: «Οι παρακολουθήσεις τραυματίζουν τη Δημοκρατία»
νηπιο
Θρίλερ στην Κρήτη με τα αδέρφια της 3χρονης: «Κανείς δεν ξέρει πού είναι τα δύο παιδιά»
Σοκαριστικές καταγγελίες για την υπόθεση κακοποίησης – «Δεν υπάρχουν στοιχεία θανάτου, ούτε ίχνη ταφής», λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ
Θρίλερ στην Κρήτη με τα αδέρφια της 3χρονης: «Κανείς δεν ξέρει πού είναι τα δύο παιδιά»