Τσιτσιπάς: Δεν έχω εμβολιαστεί - Δεν θα το κάνω μέχρι να γίνει υποχρεωτικό
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού - Ο αθλητής συμμετείχε πριν από ένα χρόνο στην καμπάνια της κυβέρνησης «Μένουμε Ασφαλείς»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ο Έλληνας τενίστας, ο ο οποίος ανέβηκε πρόσφατα στο νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, δήλωσε λίγο πριν την έναρξη του Cincinnati Masters 2021: «Δεν έχω κάνει το εμβόλιο, κανείς δεν το έχει θεωρήσει υποχρεωτικό έως τώρα. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα εμβολιασθώ, αλλά μέχρι να γίνει υποχρεωτικό, δεν πρόκειται να το κάνω».

Τότε, οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν θα εμβολιαζόταν μόνο αν ήταν υποχρεωτικό. «Φυσικά», απάντησε εκείνος.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από ένα χρόνο ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν από τους διάσημους Έλληνες που έλαβαν μέρος στην καμπάνια της κυβέρνησης «Μένουμε Ασφαλείς», με σκοπό την προώθηση των μέτρων κατά της πανδημίας.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η Σοφία Ζαχαράκη για τα 100 χρόνια της Ακαδημίας Αθηνών
Σ. Ζαχαράκη στα 100 χρόνια της Ακαδημίας Αθηνών: «Η τεχνητή νοημοσύνη μετασχηματίζει τον τρόπο με τον οποίο παράγεται η γνώση»
100 χρόνια ιστορίας για την Ακαδημία Αθηνών – Πανηγυρική συνεδρία με ισχυρά μηνύματα για το μέλλον της γνώσης
Σ. Ζαχαράκη στα 100 χρόνια της Ακαδημίας Αθηνών: «Η τεχνητή νοημοσύνη μετασχηματίζει τον τρόπο με τον οποίο παράγεται η γνώση»
βενζινη
Απεργία στα βενζινάδικα προ των πυλών - Ελήφθη απόφαση, μένει η ανακοίνωση
Η τελική απόφαση, ωστόσο, παραμένει ανοιχτή και θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη σημερινή συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Απεργία στα βενζινάδικα προ των πυλών - Ελήφθη απόφαση, μένει η ανακοίνωση