skylos galatsi
Με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στον ανακριτή μια φορά το μήνα αφέθηκε ελεύθερος ο αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε το σκύλο στο Γαλάτσι - Κατηγορείται για ζωοκτονία σε βαθμό κακουργήματος

Eλεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στον ανακριτή μια φορά το μήνα αφέθηκε μετά την απολογία του ο αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο σε πολυκατοικία στο Γαλάτσι.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για το αδίκημα της ζωοκτονίας σε βαθμό κακουργήματος, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε πως δεν ήθελε να σκοτώσει το σκύλο. Φέρεται μάλιστα να ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα, γιατί το ζώο του επιτέθηκε και τον δάγκωσε.

Από την άλλη, ο ιδιοκτήτης του σκύλου φέρεται να επιμένει πως είναι ψευδής ο ισχυρισμός του κατηγορούμενου αστυνομικού, ότι δηλαδή το σκυλί του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε στο πόδι.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη αστυνομικοί μετέβησαν σε πολυκατοικία στην περιοχή του Γαλατσίου, προκειμένου να ερευνήσουν καταγγελία για δύο σκύλους τους οποίους οι ιδιοκτήτες κρατούσαν στην ταράτσα.

Ένας από αυτούς, ράτσας πιτ μπουλ, επιτέθηκε, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του αστυνομικού και της ΓΑΔΑ, στον αστυνομικό και τον δάγκωσε στο πόδι.

Ωστόσο, η ιδιοκτήτρια του πιτ μπουλ, σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε λόγο για «εν ψυχρώ δολοφονία» του σκύλου από τον αστυνομικό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα