Γαλάτσι: «Ο σκύλος δάγκωσε τον αστυνομικό στο μηρό» υποστηρίζει η Αστυνομία
Διαψεύδει η Αστυνομία τους ισχυρισμούς της ιδιοκτήτριας του άτυχου ζώου που σκοτώθηκε από τα πυρά αστυνομικού

Διαψεύδει η Αστυνομία τα δημοσιεύματα αλλά και την ιδιοκτήτρια του άτυχου πίτμπουλ που σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικού, χθες, στο Γαλάτσι. 

Η Αστυνομία υποστηρίζει ότι ο σκύλος επιτέθηκε πρώτος στον αστυνομικό δαγκώνοντάς τον στο πόδι. 

«Σχετικά με αναφορές που αναπαράγονται σε δημοσιεύματα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περί των συνθηκών που έλαβε χώρα περιστατικό πρωινές ώρες της 12-08-2021 στο Γαλάτσι, ανακοινώνεται ότι στον εμπλεκόμενο αστυνομικό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, λόγω δαγκώματος σκύλου στην πίσω πλευρά του δεξιού του μηρού, αρχικά από μηχανοκίνητη μονάδα του ΕΚΑΒ και ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή περαιτέρω ιατρικής φροντίδας. Εκεί πραγματοποιήθηκε καθαρισμός, περιποίηση και επίδεση του τραύματος, ενώ, επίσης, του χορηγήθηκε αντιτετανικός ορός και αντιβιοτική αγωγή. Τέλος, ο αστυνομικός, σύμφωνα με τη γνωμάτευση του γιατρού, θα απέχει από τα καθήκοντά του προκειμένου να αναρρώσει», αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας. 

Σύμφωνα με καταγγελία γυναίκας, υπήρξε επεισόδια μεταξύ της ίδια και του ιδιοκτήτη δύο σκύλων πίτμπουλ που τους κρατούσε σε ταράτσα πολυκατοικίας στο Γαλάτσι, επεισόδιο το οποίο επιχείρησαν να εμποδίσουν δύο αστυνομικοί, όταν ο ένας πυροβόλησε και σκότωσε έναν από τα σκυλιά, όταν τον δάγκωσε.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και η ΓΑΔΑ:

«Πρωινές ώρες σήμερα, έγινε καταγγελία στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, σχετικά με τη διατήρηση και παραμονή δύο δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς (σκύλων) σε ταράτσα πολυκατοικίας στο Γαλάτσι.

Στο σημείο μετέβη περιπολικό για να ελέγξει την καταγγελία και οι αστυνομικοί, μαζί με την καταγγέλλουσα και τον ιδιοκτήτη ανέβηκαν στην ταράτσα, όπου ήταν τα δύο πίτμπουλ.

Εκεί όμως υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του ιδιοκτήτη των ζώων και της γυναίκας.

Στην προσπάθεια των αστυνομικών να αποκλιμακώσουν το περιστατικό, ένα από τα σκυλιά επιτέθηκε και δάγκωσε στο δεξί πόδι τον έναν αστυνομικό, ο οποίος αμυνόμενος, (όπως επισημαίνεται από την ΓΑΔΑ), πυροβόλησε το ζώο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο αστυνομικός διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ενώ οι εμπλεκόμενοι προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, που διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές σε βάρος του ιδιοκτήτη του σκύλου σχηματίζεται δικογραφία και θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διατάχθηκε η διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης».

«Πυροβόλησε ένα σκυλί που κουνούσε φιλικά την ουρά»

Διαφορετικά παρουσιάζει τα γεγονότα η ιδιοκτήτρια του σκυλιού, η οποία λέει ότι ο Ody «δολοφονήθηκε εν ψυχρώ».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε προσωπική της ανάρτηση: «Ο Ody (Odysseus) δεν θα είναι ποτέ ξανά μαζί μας....πυροβολήθηκε σήμερα το πρωί γύρω στις 11πμ από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ...θα βγουν όλα στο φως της δημοσιότητας κι υπεύθυνος γι'αυτό την εν ψυχρώ δολοφονία θα πληρώσει. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο Α.Τ Κυψέλης για να υποβάλλουμε μήνυση!! Σας παίρνουμε τηλέφωνο για να έρθετε να βοηθήσετε όταν κινδυνεύουμε σε ενδοοικογενειακή βία, όταν μας κλέβουν όταν μας απειλούν και δεν έρχεστε κι ήρθατε τώρα τρέχοντας για γείτονες που δεν πληρώνουν τα κοινόχρηστα και το αποτέλεσμα φόνος!! Χωρίς λόγο τράβηξες όπλο και πυροβόλησε ένα σκυλί που σου κουνάτε φιλικά την ουρά!! Αν αυτή είναι η ελληνική αστυνομία... ντροπή σας!! Τόσο απλά!»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panelladikes 2023
Δ’ τάξη Λυκείων ΕΝΕΕΓΥΛ: Τράπεζα Θεμάτων-Τα «Γραπτώς Εξεταζόμενα» μαθημάτων στις απολυτήριες εξετάσεις
Τα «Γραπτώς εξεταζόμενα» μαθήματα στις απολυτήριες εξετάσεις της Δ’ τάξης των Λυκείων ΕΝΕΕΓΥΛ
Δ’ τάξη Λυκείων ΕΝΕΕΓΥΛ: Τράπεζα Θεμάτων-Τα «Γραπτώς Εξεταζόμενα» μαθημάτων στις απολυτήριες εξετάσεις
royla pispirigkou
Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα η απόφαση του Δικαστηρίου για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας
Σύμφωνα με την κατηγορία, το κίνητρο για την εγκληματική ενέργεια σε βάρος της κόρης της για την Πισπιρίγκου ήταν συγκεκριμένα «παθογενή»...
Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα η απόφαση του Δικαστηρίου για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας