Φωτιά στην Εύβοια: Kαίγεται το χωριό Βουτάς - Εκκενώνονται οικισμοί
Οι φλόγες έχουν μπει μέσα στο χωριό - Νέα εντολή για εκκένωση περιοχών λόγω της μεγάλης φωτιάς στην Εύβοια

Εκκενώνεται το χωριό Βουτάς στην Εύβοια, καθώς οι φλόγες έχουν ήδη μπει μέσα στο χωριό.

Ένα μέτωπο πυρκαγιάς που δημιουργήθηκε από αναζωπύρωση στο ενδιάμεσο της απόστασης από τη Μηλιά έως τον Κρυονερίτη, έχει αποκτήσει δυναμική που ξεπερνά ακόμα και τα δύο χιλιόμετρα και κινείται κυκλωτικά και προς το χωριό Μηλιά. Ένα άλλο τμήμα από του μετώπου πηγαίνει κατευθείαν προς το χωριό Μονοκαρυά το οποίο έχει εκκενωθεί από χθες, αλλά και πάλι έχουν φτάσει εκεί οι αστυνομικοί για να απομακρύνουν και τους κατοίκους που δεν είχαν απομακρυνθεί. Παράλληλα ετοιμάζουν εκκενώσεις και για άλλα χωριά στην ευρύτερη περιοχή πριν την Ιστιαία.

Από την πλευρά του Αιγαίου, πλέον υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στα Βασιλικά και το Ψαροπούλι, καθώς τα μέτωπα της φωτιάς είναι ανεξέλεγκτα, ξεπερνούν όλες τις γραμμές άμυνας, ακόμη και τις αντιπυρικές ζώνες που δημιουργήθηκαν.

Eκκένωση των περιοχών Μονοκαρυά. Κάτω Μονοκαρυά, Μηλιές, Γαλατσάδες και Καματριάδες Ευβοίας

Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές Μονοκαρυά και Κάτω Μονοκαρυά Ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα τους οικισμούς τους. Το μήνυμα αναφέρει: Αν βρίσκεστε στη Μονοκαρυά ή Κάτω Μονοκαρυά #Ευβοίας εκκενώστε τώρα προς Ιστιαία. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας».  

Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 σε όσους βρίσκονται στους Γαλατσάδες και στις Καματριάδες Ευβοίας να εκκενώσουν τώρα τους οικισμούς τους.

Μήνυμα του 112 στάλθηκε σε όσους βρίσκονται στις Μηλιές Ευβοίας να εκκενώσουν τώρα την περιοχή. Το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στις Μηλιές Ευβοίας, εκκενώστε τώρα προς Ιστιαία

Οι κάτοικο της περιοχής μιλούν για τις απελπιστικές προσπάθειες που κάνουν προκειμένου να σώσουν ό,τι μπορούν, ενώ δείχνει στην κάμερα τα μέτωπα που πλησιάζουν την Ιστιαία. Καταγγέλλει ότι δεν γίνονται ρίψεις νερού από εναέρια μέσα. Μιλά για άμεσο κίνδυνο να περικυκλωθούν χωριά και να εγκλωβιστούν κάτοικοι.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκαβ
Τραγωδία στη Σκιάθο: Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος οδηγός μηχανής
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Μεγάλης Αμμου όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο 17χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και...
Τραγωδία στη Σκιάθο: Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος οδηγός μηχανής