Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στην Καρδία του Δήμου Θέρμης στη Θεσσαλονίκη. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 11:16 το πρωί σε γεωργικές εκτάσεις στον παράδρομο της Καρδίας προς το Μεσημέρι. Άμεση ήταν η κινητοποίηση 15 πυροσβεστών με έξι οχήματα.
Στο μεταξύ, για το ενδεχόμενο αναζωπυρώσεων παραμένει σε επιφυλακή κλιμάκιο της Πυροσβεστικής στον ΧΥΤΑ (Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων) στο Κιλκίς, όπου και εκδηλώθηκε πυρκαγιά στις 08:44 το πρωί.
Στο σημείο επιχειρούν μηχανήματα με ρίψεις χώματος στον χώρο ταφής των απορριμμάτων, όπου η φωτιά εκτιμάται ότι θα σιγοκαίει για αρκετό διάστημα.
Αρχικά στον ΧΥΤΑ έσπευσαν δέκα πυροσβέστες με πέντε οχήματα, κάποιοι από τους οποίους αποχώρησαν.
Σημειώνεται πως νωρίτερα, φωτιά ξέσπασε έξω από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης η οποία καίει ξερά χόρτα πίσω από το γήπεδο του Ερμή.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει υδροφόρα οχήματα και πυροσβέστες
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις
Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom