Thumbnail
Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Τήλου

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Τήλου.

Σεισμική δόνηση 5 βαθμών Ρίχτερ σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, σημειώθηκε στις 15: 38 στη θαλάσσια περιοχή της Τήλου.

Ο σεισμός όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η δήμαρχος Τήλου Μαρία Καμμά έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο νησί, όπως και στα γύρω νησιά.

Το επίκεντρο του σεισμού ήταν στην θαλάσσια περιοχή 27 χιλιόμετρα δυτικά- νοτιοδυτικά της Τήλου και σε βάθος 10 χιλιομέτρων.

Στην ευρύτερη περιοχή, μεταξύ Τήλου και Νισύρου υπάρχει έντονη σεισμική δραστηριότητα στην διάρκεια των τελευταίων ημερών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

erdogan
Ερντογάν για τετ α τετ με Μητσοτάκη: «Θέλουμε ειρήνη και ασφάλεια για εμάς και τους γείτονές μας»
Ερντογάν για τη συνάντηση με Μητσοτάκη: «Θέλουμε ειρήνη και ασφάλεια για εμάς και τους γείτονές μας»
Ερντογάν για τετ α τετ με Μητσοτάκη: «Θέλουμε ειρήνη και ασφάλεια για εμάς και τους γείτονές μας»
σχολικά γεύματα
Αντιδράσεις γονέων για τις αλλαγές στα σχολικά γεύματα: Το βαρέλι της "εξοικονόμησης" δεν έχει πάτο»
Συνεχείς περικοπές στη σχολική διατροφή - Τα αιτήματα των γονέων προς την Πολιτεία
Αντιδράσεις γονέων για τις αλλαγές στα σχολικά γεύματα: Το βαρέλι της "εξοικονόμησης" δεν έχει πάτο»