Επτά νέα μη κρατικά πανεπιστήμια έρχονται στην Ελλάδα – Ποια έλαβαν άδεια για το ακαδημαϊκό έτος 2026-2027

Κοινωνία 0

Νέος σεισμός 4,3 στη Νίσυρο

seismos
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πρόκειται για τον τέταρτο σεισμό από το βράδυ του Σαββάτου

Ακόμη ένας, «ασθενής» αυτή τη φορά σεισμός, μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, καταγράφηκε στις 08:12 στον θαλάσσιο χώρο 29 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά της Νισύρου, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιοποίησε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Πρόκειται για τον τέταρτο σεισμό κατά σειρά που ανακοινώνεται από το Ινστιτούτο από το βράδυ χθες Σάββατο, με τον τρίτο της ακολουθίας αυτής, που καταγράφηκε στις 07:31, να είναι ο ισχυρότερος: ήταν μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρό του εντοπίστηκε στον θαλάσσιο χώρο 22 χλμ. νότια-νοτιοδυτικά της πόλης της Νισύρου.

Προηγήθηκαν ακόμη δύο σεισμικές δονήσεις, μεγέθους 4,7 και 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, στις 22:57 του Σαββάτου και στις 02:25 σήμερα Κυριακή, αντίστοιχα 26 και 27 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά του νησιού.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Εισαγωγής 2026: Οι 20 σχολές με τα περισσότερα μόρια που τρυπάνε το ταβάνι

Ν. Φαραντούρης: «614 εκατ. ευρώ στα φροντιστήρια» – Καταγγελίες για ενδείξεις καρτέλ στην ιδιωτική εκπαίδευση

Η «πιο δυσάρεστη» λέξη της αγγλικής γλώσσας έχει ελληνική προέλευση

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία