Δάφνη: Για ανθρωποκτονία από δόλο κατηγορείται ο 40χρονος συζυγοκτόνος
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ | ΙΝΤΙΜΕ
Για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση διώκεται ο 40χρονος που ομολόγησε πως σκότωσε την σύζυγο του, στη Δάφνη - Η ιατροδικαστική έρευνα δείχνει μαρτυρικό θάνατο για την 31χρονη

Ποινική δίωξη για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για οπλοφορία- οπλοχρησία άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 40χρονου από τη Δάφνη που ομολόγησε ότι σκότωσε με πολλαλές μαχαιριές την 31χρονη σύζυγό του.

Ο κατηγορούμενος μετά το έγκλημα παραδόθηκε στις αρχές όπου φέρεται να ισχυρίστηκε πως σκότωσε την γυναίκα λόγω ζήλιας. Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού βρήκαν το θύμα μέσα σε λίμνη αίματος.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 40χρονου ανατέθηκε σε ανακριτή ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε ο κατηγορούμενος που αναμένεται να του ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.

Ποιο είναι το πόρισμα των ιατροδικαστών – Την έσφαξε με μαχαίρι 28 εκατοστών 

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση της 31χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στη Δάφνη.

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές η γυναίκα φέρει 2 τραύματα στην τραχηλική χώρα, είναι δεν φέρει ίχνη πάλης και πιθανότατα ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι χωρίς να μπορεί να διανοηθεί τι θα επακολουθήσει.

Ο θάνατός της σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ήταν μαρτυρικός καθώς χτυπήθηκε από ένα μαχαίρι 28 εκατοστών.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αγροτες
Ξανά στην Αθήνα οι αγρότες με τρακτέρ – Στο τραπέζι και διήμερη παραμονή
Η πανελλαδική σύσκεψη στη Λάρισα αποφάσισε κινητοποιήσεις λόγω ανοιχτών αιτημάτων για εισόδημα και εμβολιασμό κτηνοτρόφων
Ξανά στην Αθήνα οι αγρότες με τρακτέρ – Στο τραπέζι και διήμερη παραμονή
μητσοτάκης
Κ. Μητσοτάκης: «Έχω φάει γιαούρτια στο Πολυτεχνείο – Ήμασταν τότε στην εποχή των καταλήψεων»
«Τα ξέρει καλά και ο κ. Πρύτανης. Το να μιλήσουμε για σύνδεση του δημόσιου πανεπιστημίου με την επιχειρηματικότητα ήταν θέμα ταμπού»
Κ. Μητσοτάκης: «Έχω φάει γιαούρτια στο Πολυτεχνείο – Ήμασταν τότε στην εποχή των καταλήψεων»