Φοιτητές Ιατρικής: Συγχαρητήρια στον συμφοιτητή μας Στέφανο
Οι Φοιτητές Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον συμφοιτητή τους Στέφανο Ντούσκο ο οποίος με τη μυθική του κούρσα έφερε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην κωπηλασία για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Ο Σύλλογος Φοιτητών Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στον συμφοιτητή, Στέφανο Ντούσκο για την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου, πρώτο για την ελληνική αποστολή, στην κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Η επιτυχία του Στέφανου καθώς και όλων των αθλητών της κωπηλασίας που ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους στους Αγώνες αποκτά μεγαλύτερη σημασία, αναφέρουν οι φοιτητές, αν αναλογιστούμε ότι τα φώτα της δημοσιότητας δεν φωτίζουν τις δυσκολίες και τις ελλείψεις που συναντάνε οι νέες αθλήτριες και νέοι αθλητές στην προσπάθεια τους να καταφέρουν σημαντικές διακρίσεις.

«Στέφανε ευχαριστούμε για τις στιγμές χαράς που μας πρόσφερες», αναφέρει ο φοιτητικός Σύλλογος.

Να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Ντούσκος με τη μυθική του κούρσα έφερε το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και το πρώτο χρυσό στο εν λόγω άθλημα (η Ελλάδα έχει κατακτήσει 4 ακόμη ολυμπιακά μετάλλια στην κωπηλασία, με σπουδαίους αθλητές).

Ο Στέφανος Ντούσκος με τη χρυσή του εμφάνιση στους Ολυμπιακούς του Τόκιο έκανε και παγκόσμιο ρεκόρ!

«Αλήθεια, δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι η καλύτερη κούρσα μου. Με βοήθησε ο καιρός. Ο προπονητής μου ζήτησε να είμαι στα μετάλλια. Στα 700-800 μέτρα έκανα μια αλλαγή και δεν πίστευα ότι θα αντέξω. Στα τελευταία 500 έλεγα ότι δεν θα με δουν! Βάρεσαν αυτοί, βάρεσα κι εγώ, αλλά στα τελευταία 100 μέτρα είπα ότι δεν το χάνω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ελληνας πρωταθλητής.

«Αφιερώνω το χρυσό σε όλους αυτούς που με βλέπουν, στους γονείς μου, στην κοπέλα, στην εθνική ομάδα, στον κ. Πολύμερο, στον προπονητή τον κ. Ποστιλιόνε, στον γιατρό και στον χορηγό μου» πρόσθεσε ακόμη.

Δείτε εδώ την μυθική κούρσα του Στέφανου Ντούσκου! (βίντεο)

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα