Γλυκά Νερά: Απειλητικά τηλεφωνήματα δεχόταν η σύμβουλος ψυχικής υγείας

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού, Ελένη Μυλωνοπούλου, φέρεται να δεχόταν απειλές για τη ζωή της, μετά το στυγερό έγκλημα, όπως αναφέρει δημοσίευμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «On Time», αμέσως μετά την πρώτη της κατάθεση στην Αστυνομία, στις 13 Μαΐου, η σύμβουλος ψυχικής υγείας ισχυρίζεται ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από κοινό γνωστό της με τον πιλότο που τη ρώτησε αν την είχαν καλέσει οι αρχές.

Εκείνη κατόπιν συνεννόησης με την αστυνομία απάντησε ότι δεν την είχαν καλέσει και αναρωτήθηκε προσποιητά για ποιο λόγο να την καλέσουν. Τότε εκείνος φέρεται να της είπε ότι ο πιλότος έχει δώσει τα στοιχεία όλων στην αστυνομία και θα τους καλούσαν.

Φέρεται, επίσης, να της είπε ότι είναι το μόνο πρόσωπο που θα μπορούσε να τον υπερασπιστεί. Όταν έγινε γνωστό το όνομά της από τα ΜΜΕ, της τηλεφώνησε ο ίδιος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να τη ρωτήσει αν την κάλεσε η αστυνομία και φέρεται να της είπε πως οι αστυνομικοί είναι «καλά παιδιά».

Σύμφωνα, όμως, με αυτά που φέρεται να περιγράφει στις 22-23 Μαΐου, άρχισε να δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα από απόρρητα νούμερα και ένας άντρας της έλεγε: «Θα σε σκοτώσω, έχεις τελειώσει, έχεις τελειώσει αν δεν κάνεις αυτό που πρέπει».

Επιπλέον, απειλή φέρεται να δέχτηκε και συνεργάτης από το γραφείο της. Μετά την κηδεία της Καρολάιν και πριν από το μνημόσυνο, ο πιλότος επικοινώνησε μαζί της και της ζήτησε να κάνουν μία συνεδρία έτσι ώστε να τον βοηθήσει να διαχειριστεί τη θλίψη του.

Στη συνεδρία φέρεται να αναφέρει πως της έκανε εντύπωση ότι ο πιλότος δεν την κοιτούσε απευθείας στα μάτια όπως την κοιτούσε στο παρελθόν, αλλά είχε το βλέμμα του χαμηλωμένο και ακόμη δεν αναφερόταν στην Καρολάιν με το όνομά της. Φέρεται, επίσης, να κάνει λόγο για προσποιητή συγκίνησή του.

Υπενθυμίζεται ότι αποκαλύφθηκε ότι η Ελένη Μυλωνοπούλου δεν έχει πτυχίο ΑΕΙ στην ψυχολογία, ενώ υπήρξαν υπόνοιες για αντιποίηση επαγγέλματος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

benzini.jpg
Νοθευμένα καύσιμα: Πώς μπορεί να καταστρέψουν το αυτοκίνητό σας - Τι να προσέξετε (vid)
Τι πρέπει να κάνουμε για να καταλάβουμε ότι βάλαμε νοθευμένα καύσιμα στο αυτοκίνητο - Ένας ειδικός εξηγεί
Νοθευμένα καύσιμα: Πώς μπορεί να καταστρέψουν το αυτοκίνητό σας - Τι να προσέξετε (vid)
Συνέντευξη έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1
Συνέντευξη Κυριάκου Μητσοτάκη: «Δεν αλλάζει ο εκλογικός νόμος, εκλογές την άνοιξη 2027»
«Δεν ανησυχώ για το Πίρι Ρέις αλλά δεν επαναπαύομαι, ο Τσίπρας μπορεί να θυμίζει αθλητή που καίγεται στο ζέσταμα» - Ολόκληρη η συνέντευξη του...
Συνέντευξη Κυριάκου Μητσοτάκη: «Δεν αλλάζει ο εκλογικός νόμος, εκλογές την άνοιξη 2027»
Παύλος Φύσσας
Παύλος Φύσσας: 12 χρόνια από τη δολοφονία – Οι μαθητές μετατρέπουν τα σχολεία σε κύτταρα αντιφασιστικής μνήμης
Μαθητικές δράσεις στα σχολεία για να τιμηθεί η μνήμη του Παύλου Φύσσα και να σταλεί μήνυμα κατά του φασισμού
Παύλος Φύσσας: 12 χρόνια από τη δολοφονία – Οι μαθητές μετατρέπουν τα σχολεία σε κύτταρα αντιφασιστικής μνήμης